Novi Pazar: Podneto pet krivičnih prijava

Policija u Novom Pazaru za prethodna 24 sata podnela je pet krivičnih prijava  zbog nepoštovanja propisanih mera za sprečavanje širenja korona virusa.

policija 1 

Krivične prijave dobili su oni koji su kršili zabranu kretanja, a stariji su od 65  godina, ztabranu kretanja u toku“ policijskog časa“ i lica koja su prekršila samoizolaciju.

U saopštenju PU Novi Pazar navodi se sa dve osobe starije od 65 godina zatečene u kršenju ove mere i da je podneta jedna krivična prijava. Zabranu kretanja u toku trajanja policijskog ćasa prekršilo je osam lica, kod četvoro je utvrđeno da su opravdano bili van svojih domova u to vreme i podnete su 2 krivične prijave. Dve osobe su prekršile mere samoizolacije i njima su podnete krivične prijave.

Policija, od juče ujutru do jutros, nije izricala upozorenja i nije imala određivanje kućnog pritvora. Prethodnog dana policija u ovom gradu podnela je 9 krivičnih prijava protiv osoba koje su krđile propisane mere i zatečene su van svojih stanova i kuća.

Novi načelnik PU Novi Pazar Bogoljub Živković, na prvom radnom sastanku sa novinarima, naglasio da je cilj policije, u narednom periodu „očuvanje stabilnog javnog reda i mira i bezbednost svih građana na ovom prostoru“.

Rekao je da je prioritet policije, u toku trajanja vanrednog stanja „da građani poštuju sve mere koje je propisala Vlade Srbije u cilju sprečavanja širenja širenja korona virusa, kako bi zaštitili zdravlje svih žitelja Novog Pazara, Sjenice i Tutina“. (Danas) 

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click