Novi Pazar / Živković: Očuvati bezbednost građana, javni red i mir

Načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru Bogoljub Živković izjavio je danas da će im cilj u narednom periodu biti očuvanje stabilnog javnog reda i mira i bezbednosti svih građana na ovom prostoru.

bogoljub zivkovic

On je na radnom sastanku sa novinarima i predstavnicima medija poručio da je želja i unapređenje saradnje sa državnim i lokalnim organima i institucijama, udruženjima i građanima.

Živković je dodao da je prioritet novopazarske policije tokom vanrednog stanja staranje o tome da građani poštuju sve mere koje je propisala Vlada Srbije u cilju sprečavanja širenja korona virusa, kako bi zaštitili zdravlje svih žitelja Novog Pazara, Sjenice i Tutina.

On je naveo da tokom vanrednog stanja policija neće zanemariti druge obaveze i da će aktivno raditi na suzbijanju svih oblika kriminaliteta i rasvetljavanju počinjenih krivičnih dela.

Živković je na čelu novopazarske policije od pre desetak dana, a na tom mestu nasledio je Rešada Džankovića koji je upućen na novo radno mesto pri Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Ranije je bio načelnik Policijske uprave u Kraljevu i pomoćnik direktora policije. Ima čin pukovni

(Radio sto plus

Mjesto Virus   Mjesto Virus
 N.Pazar 12    B.Polje 6
 Sjenica 1    Rožaje 0
 Tutin 0    Plav 0
 Prijepolje 3    Gusinje 0
 Priboj 1    Pljevlja 0
 N.Varoš 4    Berane 0
Podaci ažurirani 03.04.2020 godine

 1. Najnovije
 2. Najčitanije
 3. Komentari

Najbolje ocijenjeni korisnici

 • Face
  24 ( +221 )
 • Malo Morgen
  47 ( +166 )
 • Beli-beg
  2 ( +136 )
 • Sulejman Veličanstveni
  28 ( +91 )
 • Sejo
  13 ( +84 )
X

Right Click

No right click