Novi Pazar dobija oko 200 novih parking mjesta

parking spacesProjektima parternog uređenja, koji se realizuju i tokom produžene građevinske sezone na više lokacija, Novi Pazar dobija oko 200 novih parking mesta. Za nekiliko dana završavaju se radovi i na uređenju prarkinga u blizini Autobuske stanice, gde se izgrađuje i uređuje prostor za preko 20 parkiranih vozila.

parkingJJJJ 

I stanovnici koji žive u blizini Autobuske stanice uskoro će imati uređen javni prostor i, u Novom Pazaru naročito nedostajuća parking mesta za preko 20 vozila. Radovi su u toku i, kako se najavljuje, trebalo bi da budu završeni već tokom naredne nedelje.

”Namera nam je da sve projekte koje smo zacrtali završimo. Nakon parkinga kod zgrada Bor, Jezero, Nove lučne, došao je red da radimo i ovde novi parking. Radovi dosta brzo napreduju i građani će možda već u par dana, krajem sledeće nedelje, imati kompletno završen plato sa oko dvadest i nešto parking mesta”, izjavio je direktro JKP ”Parking servis” Armin Mehović.

Parterno uređenje podrazumeva i ozelenjavanje uređenih površina, a na nekim lokacijama i izgradnju dečijih igrališta.

Realizacijom svih do sada planiranih projekata parternog uređenja Novi Pazar dobija ukupno oko 200 novih parking mesta. Kako se najavljeje, narende sezone biće i novih sadržaja, kojima će se unaprediti život svih građana Novog Pazara. (rtv) 

Komentari  
+1 # Pazar 2019-11-19 19:21
Ovo sa novim parkinzima je odlična stvar.
Prijavi moderatru
+4 # Ekologija 2019-11-19 22:22
Za pohvalu ,nema sta..neophodno ali cini mi se jos neophodniji je uredan i tacan javni saobracaj.Ovde ,gde zivim funkcionise besprekorno,milina,za cas posla sam gde pozelim umesto da se nerviram u gradskoj guzvi,gubeci vreme u trazenju parkinga i pritom se jos osevapim ne zagadjujuci vazduh dodatno i nepotrebno.Prosto mi je nevorovatno da i nakon toliko godina gradjani Novog Pazara nemaju jos uvek razvijenu svijest o javnom prevozu,a cini mi se JP je daleko ostvarljiviji nego pravljenje i trazenje novih parking mesta..u ovom vremenu zivet' ,u gradu sa toliko stanovnika a nemati JP(uredan i tacan)mi je van svake pameti..zalosno
Prijavi moderatru
+1 # Van Dam Perisan 2019-11-20 07:09
Bravo,pravi potez nadam se da nece kao u Sjenici parkirati 30 metara od parkinga i isto toliko udaljenog kruznog toka,samo da bi popio kafu u kaficu inimao auto na"oku" cist bezobrazluk ovdasnjih seljobera .
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click