Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Novi Pazar, organizuje Sajam zapošljavanja u četvrtak 25. aprila 2019. godine sa početkom u 12 časova u sali Doma omladine, u Novom Pazaru.

jkasdhjkadhjhsdfhfsbfddffgh 


Planirano je učešće više od 30 poslodavaca, koji će ponuditi oko 200 slobodnih radnih mesta. Očekuje se učešće više od 1600 nezaposlenih lica, aktivnih tražilaca posla, koji će se predstaviti budućim poslodavcima.
Najviše prijavljenih potreba je u oblasti proizvodnje tekstila, proizvodnje obuće, proizvodnje nameštaja, građevine, ugostiteljstva, komercijale, trgovine, administrativnih usluga.
Zainteresovani poslodavci, koji žele da učestvuju na sajmu, bliže informacije mogu dobiti u prostorijama Filijale Novi Pazar, u ul. Šabana Koče br. 18 ili na telefone 020-330-014 i 020-330-055. Prijavu za učešće na sajmu, sa podacima o broju potrebnih radnika i njihovim zanimanjima mogu dostaviti Filijali najkasnije do 23.aprila.


 


Nezaposleni koji žele da učestvuju na sajmu, treba da se jave svojim savetnicima za zapošljavanje, kako bi dobili upute za sajam i sve neophodne informacije o tome kako da se najbolje predstave budućim poslodavcima.

Izvor: Sandzaklive.rs /Aida Bojadžić Savetnik za zaposljavanje i PR Filijale