YDFGHJGFDSDFGHJKSupruga muftije Muamera Zukorlića Elma Elfić Zukorlić pojavila se sinoć na reviji kreatorke Suzane Perić i svojim izgledom mnogima privukla pažnju.

GBFNHGFDSADFGHGFDGH 

Elma Elfić Zukorlić bila je odevena u dugačak crni mantil, imala je visoke potpetice, a na glavi je, u skladu sa verom, kao i uvek nosila hidžab.

Elma je i sama više puta isticala da voli da prati modu i trendove, kao i da voli rad Suzane Perić, a njena elegancija ni sada nije prošla neprimećeno.

Da, muslimanka može da prati modu sve dok ona ne urušava osnovne šerijatske principe odevanja, a to je da odeća nije prozirna i tesna. Ja volim modu, ali je ne pratim slepo. Izgradila sam svoj stil i trendove pratim isključivo u onoj meri u kojoj smatram da meni to pristaje.  

ADESFRGTHZUERT

Chanel i Dior imaju linije koje jako volim, tim pre što odlikuju ukus moje majke, tako da sam uz ove brendove rasla i imam neke njihove komade. Ali veoma cenim i domaće dizajnere i često kupujem njihove modele. Među njima su Verica Rakočević, Suzana Perić, Igor Todorović i Sedžda Zukorlić - rekla je Elma nedavno u intervjuu za "Bazar"

Elma je druga žena Muamera Zukorlića i sa njim je dobila četvoro dece. Po obrazovanju je doktor ekonomskih nauka i već nekoliko godina vodi jedan univerzitet na kome i predaje.

SDFGHHJKLR

Izvor:Blic