Nova Varoš - Oduzeli su mi oružje, a maltretiraju me i policija i Ćatići

Nova Varoš - Vojku Puriću vlasniku putarskog preduzeća iz Nove Varošu policija je jutros oduzela oružje zbog sukoba sa Ćatićevim preduzećem oko putnog zemljišta.

OSMAN vojko puric duplex 

„Tvrdim da policija u Novoj Varoši ne radi svoj posao jer sam u više navrata podneo prijavu zbog preduzeća koje nasilno koristi moju zemlju na koju plaćam porez i čiji sam vlasnik. Umesto da reaguju i upozore Ćatiće da ne mogu mimo sudske odluke koristiti putni prolaz na koji nemaju pravo oni dolaze meni pred kuću i oduzimaju mi oružje za koje imam urednu dozvolu.

Laž je da sam bilo kome pretio i svi znaju da mrava na putu nisam zgazio. Kriv sam jedino što ne dam svoju imovinu da koristi kako ko hoće. Na kraju tu je i sud rekao svoje”, tvrdi Purić.

Inače, sa druge strane Ćatići tvrde da imaju pravo na korišćenje pomenutog puta i da ga je stekao kupovinom kamenoloma od bivšeg vlasnika.

„Put je koristio prodavac, nastavili smo da koristimo i mi a taj prilazni put do kamenoloma je SO Nova Varoš svojim rešenjem proglasila da je od opšteg interesa zbog otvaranja kamenoloma i eksploatacije kamena na parcelama ranije 74 /24, 74 /25, 77/2 i 77/3, koje su sada objedinjene kao katastarska parcela broj 2855”, tvrdi Ćatić.

GZS 

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

 1. Najnovije
 2. Najčitanije
 3. Komentari

Najbolje ocijenjeni korisnici

 • Malo Morgen
  155 ( +690 )
 • banda
  77 ( +452 )
 • Sandžak je vječan
  43 ( +363 )
 • NP
  197 ( +290 )
 • mikla
  44 ( +199 )