Italijan zarobljen u kući pored sestre koja je umrla od korona virusa MOLI ZA POMOĆ (VIDEO)

Italijan koji se nalazi u kućnoj izolaciji uputio je srceparajući poziv upomoć preko Fejsbuka. Na video-snimku, koji je objavio na toj mreži, vidi se kako stoji pored kreveta u kome leži njegova mrtva sestra Tereza (47).

xdsfvghnjmhgfdsfghjkjhgd

Luka je naveo tačnu adresu stana u okolini Napulja, jer mu je neodložno potrebna pomoć. Rekao je da je 24 sata zatvoren u kući sa mrtvom sestrom, za koju ne zna od čega je umrla.

- Sinoć mi je umrla sestra, verovatno je u pitanju Kovid-19. Od sinoć čekam da mi se javi neko od nadležnih. Niko se ne javlja... Sestra je ovde sa mnom, u ovom krevetu. Mrtva je. Ne znam šta da radim - rekao je Luka.

Prva osoba koju je pozvao bio je lekar njegove sestre, koja je izgubila svest posle napada epilepsije. Luka je pokušao da je reanimira metodom usta na usta i uveren je da se tada zarazio.

Pozvao sam lekara, ali njemu je bilo svejedno. Ona je bila pacijent visokog rizika, a oni nije došao ni da vidi šta je s njom. 

Uplakani muškarac je zatim nabrojao koga je sve pozvao. Niko nije reagovao.

- Gotovi smo. Italija nas je napustila - kaže Luka na snimku.

Video je podeljen više od 100.000 puta i prikupio je više od 12.000 komentara. Noćas je Luka postavio još jedan video na mrežu u kome kaže da je dobio rezultate testa za sestru i da je pozitivna na korona virus. Njemu niko nije uzeo bris, a kada će moći da sahrani sestru potpuno je neizvesno.

- Ne mogu da joj odam poslednju počast koju je zaslužila - kaže očajni Italijan.

Uprkos drastičnim merama, Italija nije uspela da ograniči širenje virusa. U međuvremenu je potvrđeno više od 7.300 slučajeva zaraze, a više od 360 ljudi je umrlo.

Izvor:Blic

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

Vijest5

 1. Najnovije
 2. Najčitanije
 3. Komentari

Najbolje ocijenjeni korisnici

 • Malo Morgen
  52 ( +195 )
 • Face
  19 ( +194 )
 • Beli-beg
  2 ( +136 )
 • Sulejman Veličanstveni
  28 ( +96 )
 • Sejo
  9 ( +81 )
X

Right Click

No right click