Pogledajte prvi ples Amela Tuke i njegove lijepe Amine (VIDEO)

Vjenčanje drugog najbržeg čovjeka na svijetu na 800 metara Amela Tuke i njegove zaručnice, a već sada i supruge, lijepe Zeničanke Amine Pivić održalo se sinoć u zeničkom hotelu Dubrovnik, a mladenci su  imali i svoj prvi ples.

FGTHZJUKJHGFDSDSDEDRTF 

Vjenčanju u Hotelu Dubrovnik u Zenici prisustvuje više od 200 zvanica među kojima su brojne poznate ličnosti iz BiH i zemalja regije, a za Amela i Aminu pjevao je prijatelj Amela Tuke Mirza Selimović.

Nakon što su ranije u toku dana obavili ceremoniju šerijatskog vjenčanja Amel i Amina su u Hotelu Dubrovnik imali i općinsko, zakonsko, vjenčanje, nakon čega je uslijedio dalji program njihovog najvažnijeg dana u životu. 

ASDFGTHJJK

Osim što su svojim izgledom izmamili uzdahe svih zvanica, i ples novih mladenaca izazvao je dosta emocija kod prisutnih zvanica koji su sve zabilježili mobilnim aparatima.

Prvi ples mladenaca pratila je i pjesma Željka Vasića - Zauvek, a prilogu pogledajte kako je izgledala njihova bajka.

Izvor:Klix

Komentari  
+3 # Olivera 2019-10-13 12:54
Bogami, dostojan svetskog vicešampiona.
Prijavi moderatru
-6 # Sukana Baklava 2019-10-13 13:56
Ovaj Amel je fin momak,al ovo sto se mijesaju zene i muskarci ne velja nikako,i ove zene bi mogle prostojnije da se obuku, sramota. Sve same noge i provokativna izdanja. Pa zensko tijelo Bog nije stvorio da bude izlozeno!
Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2019-10-14 12:12
Ako nisi znao i žene imaju noge. A to što se mešaju sa muškarcima je pozitivno, jer da nije svi biste bili topla braća. A Amel je zaista fin momak, odličan sportista i sada oženjen čovek, a da bi ti postao morao je da se venča, kao što i stoji u prilogu. Pa pošto se ljudi ne venčavaju svaki dan već jednom u životu (poneki i više od jednog) logično je da se napravi svečanost u vidu svadbe i da bude veselo, i glamurozno.
Prijavi moderatru
+1 # Sukana Baklava 2019-10-14 14:54
Veselje nije zabranjeno, ali jok da se na tim veseljima grijesi. Ovo je haram svadba.
Ali ja ne ocekujem od tebe da to shvatis. Zene treba da pokriju noge Olivera, a jok da ih pokazuju drugima. To je zabranjeno u Islamu.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click