Sarajevo: Nisam očekivao da ću dobiti automobil o kojem smo na sastancima, kavama, pauzama pričali. Ovaj poklon nadilazi materijalnu vrijednost, rekao je oduševljeni Emrah Rogo

22b8755a6b43bcc5a07f 

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste pozitivnu i lijepu priču koja dolazi iz glavnog grada Bosne i Hercegovine. Naime vlasnik firme Bromotion d.o.o. poklonio je AUDI-ja A8 svom radniku.

Vlasnik tvrtke iz Sarajeva poklonio je Audi A8 svom, kako je rekao, najboljem radniku, u znak zahvalnosti za sav posao koji je ovaj obavio

Tvrtka opstaje samo s dobrim timom! Radnik koji surađuje i moje ideje provodi u realnost zaslužio je ovaj poklon. Ovaj gest je od srca, jer ja sam zadužen dovesti investitore u BiH, prenijeti svoje znanje na moje ljude. Nekad ima i dobrih i loših dana, ali dobri radnici koji vjeruju u sebe i vas jesu dobitak koji se novcem ne može platiti. Ovaj Audi je poklon mom radniku Emrahu, da mu pokažemo kako je dio nas i da ima budućnosti u ovoj državi. Zajedno možemo sve pokrenuti i okrenuti, izjavio je Semir Kozić.

Emrah Rogo ponosni je vlasnik automobila Audi A8. 

fghjgfdgfhjkh

- Za mene je ovo bio ogroman šok od kojeg se još uvijek oporavljam. Nisam očekivao da ću dobiti automobil o kojem smo na sastancima, kavama, pauzama pričali. Ovaj poklon nadilazi materijalnu vrijednost koju ima, jer on je nešto za što jednostavno 'hvala' nije dovoljno, izjavio je Emrah.

Izvor:24 sata.hr