Lejla Hajrović proslavila se druženjem sa popularnom srpskom blogerkom Zoranom Jovanović, ali zahvaljujući i specifičnom, pomalo ekstravagantnom modnom stilu, u kome je pretežno akcenat na nošenju komada s jasno istaknutim brendom.

1REk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTTJJN01EQV8vNTM4MDY5NTJiZDdhMjZmMmZmZjU5ZmE5NTI2YTVkZTUucG5nkZMCzQKeAIEAAQ 


Lejla je inače supruga fudbalera Izeta Hajrovića, koji trenutno igra u dresu Dinama iz Zagreba, a par neretko dospeva u centar pažnje s obzirom na to da oboje vole da poyiraju u skupim, brendiranim krpicama.
"Odlično se osećam u dizajnerskoj odeći, ali i majicama od samo četiri evra. Bilo bi dosadno kada bismo se svi oblačili isto. Imam specifičan modni ukus. Čak i odećom želim da poručim - takav sam, kakav sam", ispričao je pre par meseci ovaj fudbaler za hrvatsko izdanje magazina "Glorija".

Par je takođe istakao da novac, ipak, ne troše samo na skupu garderobu i luksuzna putovanja, već da često doniraju u humanitarne svrhe, a umeju i da ostave ponešto sa strane.
I dok Izet (27) gradi karijeru u svetu sporta, Lejla to radi u digitalnom svetu, pa može da se pohvali titulom influensera i Instagram zvezde. Tamo je prati gotovo 150.000 ljudi, a fokus njenog profila upravo je na modi i pomenutoj garderobi. 


Ova atraktivna plavuša je i osvedočena ljubiteljka brenda Luj Viton, na čijim revijama je redovna, a u ormaru ima niz njihovih torbica, a sada je u svoju bogatu kolekciju uvrstila još jedan specifičan komad s potpisom ove modne kuće.
Naime, Lejla je pozirala u hotelskoj sobi u svilenom bademantilu brenda "Agent Provocateur" dok čita jedan modni magazin, a na nogama imala je imala jedan sasvim poseban detalj - tople kućne papuče ukrašene prepoznatljivim logom Luj Vitona. Inače, cena ovih papuča je doslovce paprena - za njih je potrebno izdvojiti više od 1.500 dolara, pa nije ni čudo što je ova fotografija izazvala oprečne reakcije na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Mornings in paris ✨ #tb

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

Izvor:Blic