Gledajući modele modnog brenda Victoria's Secret teško je vjerovati da, baš kao i mi, obični smrtnici, imaju loš dan i ne izgledaju baš kako treba. Budući da su modeli ovog modnog brenda nevjerovatno lijepe žene, od njih očekujemo da izgledaju lijepo i bez nekoliko slojeva šminke.

dcfghjhghfgdhfgsdfgfhgjhkgfhjghd 

I da, ta očekivanja su ispunjena, jer Viktorijini anđeli izgledaju nevjerovatno lijepo bez imalo šminke. 

Bella Hadid

Biti model znači da trebate izgledati dobro bilo kada, bilo gdje, sa šminkom ili potpuno bez šminke. Kao što možete vidjeti, Bela Hadid izgleda nevjerovatno lijepo bez šminke. Ona je prava inspiracija.

Martha Hunt

Martha Hunt nije mogla izgledati ljepše. Bez šminke izgleda kao pravi anđeo!

sdfghzjfdhshdjf 

Gisele Oliveira

Kako neko može izgledati tako svježe nakon nekoliko sati provedenih u avionu? Gisele Oliveira očigledno koristi neku vrstu magije, nemamo drugog objašnjenja. Jedno je sigurno, ona je prekrasna mlada dama koja izgleda nevjerovatno lijepo bez šminke.

cdvfbgnhmgfdfgb

Kendall Jenner

Kendall Jenner nije baš poznata kao osoba koja preferira prirodan izgled. Zbog toga je rijetka poslastica vidjeti je bez šmike, a kada pogledamo njene fotografije zaključujemo da bi to trebala činiti češće. 

xcdvfgbfnhjgfdgfsfddassfgthjzhfgfd

Gigi Hadid

Gigi Hadid blista kao dijamant čak i kad je potpuno bez šminke. 

xscdvfgbhjhgfdghjk

Adriana Lima

Budući da je Adriana Lima jedan od najplaćenijih modela Victoria's Secreta, nije ni čudo što izgleda zapanjujuće čak i bez imalo šminke.

sdfghjgfdsfg

Alessandra Ambrosio

Alessandra je jedna od onih žena koje bi čak i na revije mogle ići bez šminke te i dalje biti među najljepšim ženama koje hodaju planetom. Možemo joj se samo diviti. 

xscdvfgbhjgfds

Elsa Host

Pogledajte samo te oči. Kome trebaju olovke za oči i lažne trepavice? Njena ljepota je prirodna i oduzima dah. 

xdfghjgfdghj

Izvor:klix