Berguzar, nazivana je "Turkinjom sa najljepšom kosom", a zahvaljujući bujnoj, sjajnoj kosi zaradila je cijelo bogatstvo na reklamama za šampone

59dd71d1d89da4a4f4c410b621336d2d

Berguzar Korel, poznata turska glumica koju je proslavio lik Šeherzade iz serije "1001 noć", dugo je bila prepoznatljiva po dugoj, bujnoj smeđoj kosi, a onda je fanove iznenadila novim izgledom.

Berguzar, nazivana je “Turkinjom sa najljepšom kosom”, a zahvaljujući bujnoj, sjajnoj kosi zaradila je cijelo bogatstvo na reklamama za šampone.

4a8adeae3e0202a59cd0274ac45df90b

Sada se svi pitaju zašto se supruga glumca Halita Ergenca, koji je utjelovio ulogu Sulejmana Veličanstvenog, tako drastično ošišala.

Naravno, riječ je o njenoj novoj ulozi.

Naime, Berguzar je, zbog nove uloge, ošišala dugu kosu i izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Novom frizurom najviše se oduševio njen 45-godišnji suprug u kojeg se zaljubila na setu.

Lijepa glumica otkrila je i tajnu svoj njegovanog izgleda:

Prije svega redovno vježbam. Onda je tu i zdrava ishrana, prirodna njega i pozitivna energija. Puno pažnje posvećujem organskoj hrani. Svake subote odlazim na pijacu gdje kupujem voće, povrće i druge namirnice. Preferiram prirodne sokove i pijem mnogo vode u koju dodajem krastavac, mentu ili đumbir da ima bolju aromu. Redukovala sam večere, a nedavno sam izbacila i laktozu - otkrila je glumica.

Izvor: Agencije