Pop pevačica Emina Jahović nedavno je za srpske medije priznala da je sama i da je prekinula vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, a sada je otkrila da je razlog tome što njen bivši suprug Mustafa Sandal ima novu ljubav!

fgrthzjukjhgfgthzuj 

Naime, pevačica je objasnila da su joj sada deca prioritet, te i da mora da bude uz njih jer Mustafa ima novu devojku, sa kojom provodi mnogo vremena, pa strahuje da njeni naslednici Javuz i Jaman zbog toga ne ispaštaju.

– Sada sam jedino srećna u ljubavi zato što stvarno volim svoju decu. Što se tiče privatne ljubavi, nemam nikoga pored sebe u ovom trenutku, tako da sam potpuno sama. Bila sam u vezi, ali sam na to stavila tačku. Ta veza je pretrpela mnogo medijskog pritiska i donekle je moralo ovako da bude. Sada moram da se posvetim kozmetici i svojoj deci najviše. Nemam vremena za mnogo ljubavi jer moram da radim – rekla je pevačica, a potom pomenula svog bivšeg supruga i otkrila da on trenutno uživa pored nove devojke.Pop pevačica Emina Jahović nedavno je za srpske medije priznala da je sama i da je prekinula vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, a sada je otkrila da je razlog tome što njen bivši suprug Mustafa Sandal ima novu ljubav!

Naime, pevačica je objasnila da su joj sada deca prioritet, te i da mora da bude uz njih jer Mustafa ima novu devojku, sa kojom provodi mnogo vremena, pa strahuje da njeni naslednici Javuz i Jaman zbog toga ne ispaštaju. 

– Sada sam jedino srećna u ljubavi zato što stvarno volim svoju decu. Što se tiče privatne ljubavi, nemam nikoga pored sebe u ovom trenutku, tako da sam potpuno sama. Bila sam u vezi, ali sam na to stavila tačku. Ta veza je pretrpela mnogo medijskog pritiska i donekle je moralo ovako da bude. Sada moram da se posvetim kozmetici i svojoj deci najviše. Nemam vremena za mnogo ljubavi jer moram da radim – rekla je pevačica, a potom pomenula svog bivšeg supruga i otkrila da on trenutno uživa pored nove devojke.

Ne možemo i Mustafa i ja da ne radimo. Pošto je i on sada u nekoj ljubavnoj vezi, neko mora da se bavi nekim drugim stvarima, da radi i da brine o deci, tako da sam to na kraju morala da budem ja. U vezu sa Sadetinom sam ušla strmoglavo posle veze od 14 godina, koliko sam provela sa Mustafom. Već sam govorila da su veze posle razvoda kratke i da lako pucaju – rekla je Jahovićka.

View this post on Instagram

Kako vam se dopada Eminino uživo izvodjenje balade ‘Vukovi’?

A post shared by SVET (@svet_rs) on

Izvor:Svet