U javnosti su se pojavile špekulacije da je iz automobila ukradeno novac zarađen za tri nastupa

sadfghjkilzuktzjthgrf 


Jedini preživjeli iz automobila u kojem su 17. februara tragično nastradali Šaban Šaulić i njegov vozač Mirsad Kerić, kum Slobodan Boban Stojadinović za "Blic" je otkrio da je u trenutku nesreće pjevač kod sebe imao novac zarađen na tri nastupa.

Naime, u javnosti su se pojavile špekulacije da je iz automobila u kojem su udes doživjeli Šaban, Mirsad i Slobodan ukradeno 15.000 eura, a Šaulićev kum je potvrdio da se kod pokojnog kralja narodne muzike nalazio novac i otkrio detalje sa lica mjesta.
Mogu reći i nije i jeste. Nemam razloga vas lagati. Jedan njegov nastup košta mnogo, ne moram reći koliko, ali možete pretpostaviti. Svjedok sam da za zadnja tri nastupa gdje smo bili zaradili smo preko 20.000 hiljada eura, neka je potrošio nešto u zadnjih sedam dana. Kod sebe je imao oko 15.000 eura, to je sigurno. Meni je dao nešto novca, jer sam mu kupovao neke stvari, pitam ga zašto nosiš toliko novca? A on je rekao "volim imati to kod sebe". Nosio je u jakni. 

Nisam mu zamjerio to, jer je uvijek kod sebe imao. Pazite ne znam je li tačno da je ukradeno, verujte nemam pojma. Ne mogu vjerovati, zato što je sve bilo rastureno i stvari su bile po putu. Ali novac je držao kod sebe i nije mogao ispasti negdje pošto je bilo u jakni. Na primer ja sam imao torbicu koju sam držao kod sebe, to je bilo meni na vratu. To mi je sve bilo isječeno da bi me izveli napolje. Našao sam torbicu ali nije bilo pasoša i osiguravajuće kartice. Imao sam nešto sitno novca, on jeste imao puno novca, ali ne znam šta je sa tim - ispričao je kum Šabana Šaulića, Bobi Stojadinović.

Izvor.avaz