Putničkim vozilom prema nezavničnim infomacijama, upravljao je Šabanov muzičar Mirsad Kerić

boban mirsad saban saulic

Kako saznaje “Blic”, zajedno sa pjevačem Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović (lijevo) i muzičar Mirsad Kerić (na slici desno).

Prema nezvaničnim informacijama, oni su poslije nastupa u Njemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Dizeldorfa negdje oko četiri ujutru, gdje su trebali da se ukrcaju na let za Beograd.Na dijelu puta gdje su se održavali radovi, došlo je do sudara dva putnička vozila, a nakon saobraćajne nesreće stigla je ekipa hitne pomoći te su na licu mjesta započeli reanimaciju povrijeđenih.Putničkim vozilom prema nezavničnim infomacijama, upravljao je Šabanov muzičar Mirsad Kerić, dok je na prednjem sjedištu bio Šaban Šaulić, a na zadnjem Šabanov dugogodišnji prijatelj Boban.
 
Trenutno zdravstveno stanje kuma Šabana Šaulića, Bobana je dobro, dok je Mirsad Kerić životno ugrožen i ljekari se bore za njegov život. Slobodan i Šaban Šaulić se druže već nekoliko decenija unazad, iz velikog prijateljstva postali su kumovi, a potom je sa Šabanom počeo da nastupa na brojnim koncertima.

Najčitanije danas