Emina sasvim iskreno: Bilo bi bolje da se Mustafa i ja nismo razveli!

Emina Jahović prvi put otvorila dušu o rastanku od pevača s kojim ima dvoje dece.

emina777

Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se pre dve godine, a pevačica je sada za "Informer" pričala o tom procesu.

Emina, koja je rodom iz Novog Pazara, rekla je da su u tom gradu ranije osuđivali žene koje se razvedu.

"Ranije, dok sam odrasla u Novom Pazaru, kad bi neka žena zatražila razvod mnogi bi je osuđivali i ispala bi crna ovca. Danas je to drugačije, mnogo brakova ne opstaje", rekla je Emina tom listu.

Danas bivši supružnici imaju odličan odnos, a Emina priznaje da žali zbog razvoda.

"Sinovi Javuz i Jaman prošli su kroz traumu zbog našeg razvoda, žao mi je zbog toga. Ma bilo bi bolje da se Mustafa i ja nismo razveli! Ali izgleda da nam je bila takva sudbina", rekla je ona.

"Dve godine posle razvoda nas dvoje smo opet nerazdvojni, ako se ne čujemo ili ne vidimo samo jedan dan, odmah se zabrinem da mu se nešto loše nije desilo. Imamo lep odnos, mislim da drugima možemo da budemo dobar primer. Eto, nastavili smo da funkcionišemo. Naša deca nisu smela da ispaštaju, a s vremenom smo opet postali bliski", rekla je Emina.

Komentari  
+5 # TITO 2020-02-22 12:58
Onaj milijarder je navukao kao i svaku slabu ženu, potrcala ostavila muža sad kad je sutnuo ona bi da se vrati. Da je Seljatin hteo nebi ni pomislila na Mustafu. Al to je njemu dobar znak da vidi sa kim ima posla i da netreba da je vrati. Svatila kolikp sama moze da zaradi tonje nedovoljno za onakav zivot kakav je imala, sve u svemu nista bez Mustafe.Tekst nisam ni čitao nema tu mnogo istine osim priznanja da se zahebala.
Prijavi moderatru
+6 # Pazarce 2020-02-22 15:01
Nema ljeba od tvoje muzike, fata bogatase da bi mogla odrzati standard a na obraz i veru ne da ni pet para...takve kod nas zovu prosti......
Prijavi moderatru
+7 # Pazarac 2020-02-22 16:47
Ona bate više nije pazarka, ni jednim postupkom nije pokazala a ni jednom se javno nije pohvalila ili pokazala da je iz PAZARA a vi napominjete nas da je iz Pazara. Ona je više srbijanka nego sandzaklijka, čim se stidi ko je i odakle je a i koristi beogradski naglasak i ekavicu ništa je ne pominjite ko Pazarku. Hvala I ALLAHAMANET
Prijavi moderatru
0 # miki 2020-03-04 09:47
Hvala ti brate na ovom odgovoru uzeo si mi rijci iz usta a i iz mozga selam PAZARCE jer i ja sam to sa ponosom!!!!!.
Prijavi moderatru
-2 # Olivera 2020-02-22 17:14
Draga Emina, vremeno će doći i Mustafi iz dupeta u glavu da je razvod bio pogrešan izbor. Vi ste i sada tako rastavljeni dobri prijatelji, roditelji, kolege muzičke..... Toliko toga vas spaja i nadam se da će vas u bliskoj budućnosti i spojiti, na sreću vaše dece, vašu i vaših najbližih.
Prijavi moderatru
+3 # Has Pazarac 2020-02-22 17:36
Ona je skitala od Miskovicevog sina preko raznih menadžera pa do Mustafe. Pa opet u braku nije mogla mirom pa se razvela nadajući se da će je onaj milioner uzeti za ženu, bolje upućeni u Turskoj znaju da je ona već ispušena muštikla i da je onaj samo jahao i sutnuo kad mu je počela pričati o venčanju. Mediji u Srbiji pišu kako ona plati a ne kao Turski mediji. Navaljivala ga na brak on je ostavio uz rečenicu da brak nikad nije pomenuo a ne obećao.Al eto Rustemov sin je svatio na vreme i sutnuo je, da nije bilo Mirsada nebi ti ona Mustafu ni videla. Brat je pokušao izvući iz kandži Beograda al jednim [censored] uvek [censored].
Prijavi moderatru
-2 # Olivera 2020-02-23 12:36
Sandžaklije, zaista ste surovi i nepravedni kad su vaše žene u pitanju. Vama je izgleda krivo kad neka vaša cura počne da se zabavlja sa nekim ko nije od vaše fele pa ta osoba odmah pada u nemilost i nikada joj ne bude oprošteno. Emina nije bilo ko. Emina je uspešna pop pevačica, osobena, svestrana, ljupka i ženstvena, osoba za poželeti i u familiji i u komšiluku i u krugu prijatelja..... Vama ona smeta, a nikoga od vas ne ugrožava. Jel nekom konkurencija na estradnom nebu pa je zato pljujete? Jel nekom otela muža možda? Jel nekog opljačkala, prevarila pa da je u nemilosti? Ona je svoju budućnost videla van NP, ali nikada se ni grada ni Sandžaka nije ograđivala ili stidela.
Prijavi moderatru
0 # Olivera 2020-02-23 12:37
Uvek je u svojim intervjuima koji su duži, bar jednom pomenula svoj rodni grad u nekom kontekstu. Ne poznajem Eminu, ali onako kako su je mediji svih ovih godina prikazivali i kako se i ona predstavljala u njima, zakljčujem da je jedna OK osoba, prizemna pre svega, porodična, sa nizom kvaliteta koji baš i nisu rasprostranjeni u svetu šou biznisa. E sada, verujem da ne bedinira po kući i da stalno ne kuva kao neka domaćica, ali je zato uspešna u svom poslu koji je zahtevan i dobra je kao majka svojim sinovima, voli svoju porodicu i vezana je za nju. Dobra je riba, to će reći i muško i žensko.
Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2020-02-23 12:37
Turski mediji, poput ostalih, su željni senzacija i sigurno da nisu uvek istiniti navodi o njoj u njima. Ja im ne verujem kad pišu o Emini, jer ruku na srce njima će uvek Mustafa biti draži od nje koja nije Turkinja. Međutim, Emina je naša, kad to kažem onda mislim da je Sandžaklijka Bošnjakinja, državljanka Srbije - naše gore list što bi se reklo. I kakva god da je, ona je naša i mi na nju trebamo gledati blagonaklono i ne stajati joj na muku. Zato neću više da čitam ovde ništa loše o njoj. Da vodite računa o tome i da me ne ljutite. Jeste li razumeli Sandžaklije?
Prijavi moderatru
+1 # Sandzak Moj 2020-02-23 18:37
Ahahahahahah pa dal si ti upamet? Kako si sad izbandala ti svesna nisi. Nju niko ne haje, nju niko ne zeli kakva familija i sta bre bandas tu?! Ona nije nasa,ona je vasa. Pazar i Sandzak cio treba da je se odreknu i ko onog smrada eda nenormalnog. Suti bre vise, i ne pominji joj vise ime niti bilo sta. I ova redakcija bre jevbala vas emina sve redom i ko ove vesti o ovoj smrdulji izbacuje.
Prijavi moderatru
0 # miki 2020-03-04 14:59
E MOJ SANDZO VALJDA ZBOG PARA ILI DA NAS PROVOCIRA NIJSMO JE MI JEBAVALI NITI CEMO IKAD ONA JE ZA NAS OSOBA KOJU NIKO NECE ODVRATNA MRSAVA I RUZNA SAMO JOJ JE PUT ZA BEKIS SITI I SIKTER IZ PAZARA SELAM I POZDRAV OD PAZARDONCA!!!!
Prijavi moderatru
+1 # Sandzak Moj 2020-02-23 18:44
Tobe jarabi ti nisi normalna. Uzm je kuci i ne pominhi joj ime vise cujes li telje jedno ne pominji je bre smrkne mi od nje i njene pojave
Prijavi moderatru
0 # Olivera 2020-02-23 18:56
Ako sam ja nenormalna, a ti normalan, onda je ovaj svet otišao u p.m. Emina nije zaslužila konstantno zapljuvavanje koje joj priređuju na ovom portlu uglavnom njene Sandžaklije. Da li je ojadila nekoga od vas? Opljačkala, prevarila, verbalno blatila? Nije. pa onda se uzdržite i vi, poganci jedni. Nikada od vas ljudi sa lepim manirima i džentlmena. Sve primitivac do primitivca - Sandžak moj, Has Pazarac, Pazarac, Pazarče, na čelu sa drugom Titom.
Prijavi moderatru
-1 # Olivera 2020-02-23 18:58
Zaboravih da svom nabrajanju pljuvača dodam i H kao Ljep. Da se ne bi naljutio što sam ga preskočila, evo i njega da pridodam ovom timu koji bi eventualno mogao da bude personal u Emininom domu.
Prijavi moderatru
+2 # H ko LJep 2020-02-22 20:14
E blago ti za tu pamet. Ako ti je dobra, vodi je kuci. Naa
Prijavi moderatru
+1 # H ko LJep 2020-02-22 20:13
Ada kurvica bre. Fata se sa pola Beograda.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click