''Pre bih KOPAO KANALE, nego ušao u RIJALITI!'' Dženan Lončarević OSUDIO učesnike: ''TO JE KATASTROFA''

"Bolje da rade fizičke poslove nego da se blamiraju..."

Loncarevic Ako pitas snimanje1

Pevač Dženan Lončarević je navodno oštro osudio mlade pevače, koji se odluče da slavu steknu učešćem u rijaliti programima. Kako kaže, mnogim svojim mladim kolegama bi savetovao da rade neke fizičke poslove, nego da se blamiraju po rijalitijima.

Trudim se da nemam nikakvo mišljenje o rijalitijima, ali to je nekada nemoguće. Toliko ih ima da moram da prokomentarišem ulazak mladih pevača u takve šou-programe.

Moj savet im je da idu da kopaju kanale i da će se tako brže i bolje proslaviti, nego što se tamo glupiraju - kaže Dženan i objašnjava da se omladina navodno ugleda na takve likove:

- Moramo ozbiljno da se zapitamo šta nam deca slušaju, kakve televizijske programe im roditelji dozvoljavaju da gledaju, kakve poruke dobijaju iz ovih novih trendi pesama. Takvi likovi nikako ne smeju da im budu uzori, to je katastrofa -  izjavio je Lončarević.

Komentari  
+13 # Nur-Bec 2020-02-02 11:37
Tako je Dzenane! Sodoma i gomora,nista drugo,katastrofa!
Prijavi moderatru
-12 # Borba 2020-02-02 15:04
Ja bi prije WC cisto nego sta radi ovaj musliman dzenan svako ima neke svoje granice
Prijavi moderatru
+5 # Fuck 2020-02-02 12:36
Neko zaradi tesko novac a neko jednostavno kao i ovi zadrugari glumomi i provokacijom..a u sustini nisu oni krivi zasto ovako nemoralno nastupaju vec mase ljudi ovog podnevlja kojim je moral na zadnjem mjestu i koji ne propustaju ni jednu emisiju bez obzira na okolnosti..u ovom regionu zive psihopate i bica bez osnovnih moralnih osobina.
Prijavi moderatru
+6 # Jelena 2020-02-02 13:26
Bravo Dzenane. Bidis moji momci jedan punoletan a drugi mlađi punoletnik ne gledaju te rejalitije . Mlađi slusa tebe jer te ja slusam a opet ce mozda biti izbacen iz srednje skole jer je dobio ukore do direktora sada nastavnicko veće glasa da li da ga izbace ili me dosciplinsku da ide. A ukore dobio ker je bikvalno uzeo drugu kacket koji ke naden prljav, navodno polpmio olovku drugu, imao 20 neopravdanih za celo prvo polugodiste, imao nekoliko jedinica...4 ne vise koje je popravio i ne kasni u skolu tako da nema neopravdane . Ali takav je zakon izgalsalo ministarstvo. Tako da zbog banalnosti deca budu na ulici a oni koji prete da biju..biju...imaju pola ocena jedinice i preko 30 neopravdanih ostaju u skolama. Sta onda sa decom ? Na ulicu da idu? Toliko o mom vaspitanju i odnosu drzave prema deci. Nažalost.
Prijavi moderatru
-5 # Krmadin 2020-02-02 13:56
Novak Djokovic je upravo osvojio 8. Australian Open i ukupno 17. GS titulu.Uputio je tople selame njegovim vernim navijacima kojih ima dosta u Pazaru.Kako je samo moj komsija Sabit navijao za njega.
Prijavi moderatru
-1 # 061611622 2020-02-02 14:13
Hajde krmadine stavim ti ga zeni u usta ne smara vise
Prijavi moderatru
-6 # Olivera 2020-02-02 20:16
I dok ti maštaš da činiš perverzije tuđim ženama, tvoju poput Fate u vicevima delje neki Mujo i Haso. A možda je svratila kod dobrog komšije Živojina na produženi espreso.
Prijavi moderatru
+2 # Muamer 2020-02-02 18:36
Shvatam tvoju zelju da budes zanimljiv i pokusali smo da ti ne kazemo istinu ali ne vredi.Krmadine glup si...
Prijavi moderatru
-1 # Aha 2020-02-02 20:09
Svratio covek na kratko do vase pecine da vas prosvetli. :D
Prijavi moderatru
-6 # Olivera 2020-02-02 20:21
Pokušao je da prenese planetarnu vest, na sajtu kome je važnija vest sudbina kućnih ljubimaca u Kini od uspeha Novaka Đokovića kao predstavnika države u kojoj se nalazi Sandžak severni. Pametno od njega, a izgleda da je samo bacao bisere pred svinje.
Prijavi moderatru
+1 # Muamer 2020-02-03 18:41
Ako hoces pravo da ti kazem ne navijam vise za djokovica kao sto navijao do pre neki mesec.Razlog je jesnostavan pokazao je svoje pravo lice kao nacionalista.prema tome nismo svi usplahireni sto je pobedio.to sa biserima i svinjama samo govori o tebi ne o nama
Prijavi moderatru
+1 # Olivera 2020-02-02 20:32
Dženane, takvi kao ti afirmisani, popularni, prepoznatljivi, cenjeni, ne trebaju reklamu u rijalitima. Tamo idu neafirmisani ili propali, da bi kako stekli slavu, tako i udahnuli sebi život od zaborava. Neke ćurkice će snimiti koju pesmicu, a neke će se afirmisati na tržištu najstarijeg zanata. Ćurani će kad izađu malo glumiti neke mačo menove, iskoristiti malo te rijaliti popularnosti i otići u zaborav, jer na red kod Mitrovića čekaju redovi istih takvih. I sve dok dozvoljavamo da nam ih nameću u medijima, pametna i nadarena deca koja postižu značajne rezultate će biti na marginama, a kada malo porastu odlepršaće tamo gde ih više cene.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click