Burhan Šaban u Novom Pazaru

Privode se kraju pripreme za 3. Internacionalni omladinski festival Islamske kulture (IOFIK) u organizaciji hora “Isa beg”, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture. Organizatori festivala navode da će specijalni gost manifestacije biti hafiz Burhan Šaban.

burhan saban 1435136805 

Ovogodišnji festival hor “Isa beg” kao glavni organizator realizuje u saradnji sa Kulturnim centrom i gradom Novim Pazarom. Manifestaciju je i ove godine sredstvima podržalo Ministarstvo kulture i informisanja.

“Pored našeg velikog prijatelja i jednog od najboljih izvođača islamske duhovne muzike Burhana Šabana, učestvuju i dječiji i omladinski hor Isa beg, hor “VIS Merak” iz Bosne i Hercegovine, solistkinja Lejla Torbić i hafiz Egzon Ibrahimi”, rekao je član organizacionog odbor 3. IOFIK Jasmin Halitović.

Festival za koji je ulaz besplatan, održaće  se u četvrtak, 19. decembra od 19 i 30 minuta u koncertnoj dvorani Kulturnog centra Novi Pazar.

Komentari  
0 # jko 2019-12-17 07:59
Oaj je shejtan,lazov i nevernik.Laz je da je hafiz,covek ne obavlja namaze,velica shiitske bolesnike shejhove,saradjuje sa shejtanom Bugarijem,
dovode ga bolesnici,Aladin i Eko,vodje horeva , inace kreteni
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click