Rihanna je spremna za udaju, reći će ''da'' ako je dečko Hassan Jameel zaprosi

Pjevačica Rihanna već više od dvije godine izlazi sa dečkom milijarderom Hassanom Jameelom. Prema posljednjim informacijama koje prenose strani mediji, Rihanna je izjavila da je spremna za udaju.

jjhthfrgrfr 

Ova 31-godišnja pjevačica viđena je već nekoliko puta na romantičnim večerama sa svojim godinu dana mlađim dečkom. Izvori bliski pjevačici za strane medije su kazali kako je ona spremna promijeniti prezime i staviti prsten na ruku.

"Viđaju se već više od dvije godine, ona se čini veoma sretnom. Kada bi je on sutra pitao da se uda za njega, ona bi bez razmišljanja pristala. Luda je za njim", zaključio je izvor. 

Biznismen Hassan glasi za osobu koja izrazito voli privatnost, zbog čega je jako teško vidjeti par zajedno. Takve situacije su rijetke, a fotografi pokušavaju izvući maksimum iz takvih situacija.

Izvor:klix

Komentari
+6 # Olivera 2019-04-21 12:09
Hasane, beži od ove. Ta nikada žena neće biti.
Prijavi moderatru
0 # ACO SRBINE! 2019-04-21 13:41
Ovi su 500 godina bili u istoj drzavi sa srbima.
Prijavi moderatru
-3 # Olivera 2019-04-21 13:53
I Bošnjaci su bili u istoj državi, samo što su oni da bi se dodvorili Osmanlijama bili u stanju svašta učiniti. Preletačevići, pre savremenih političkih konvertita. Nadam se samo da ovi poslednji neće toliko dugo uživati benefite svog preletanja kao preci Bošnjaka po dolasku Turaka na srpske etničke prostore.
Prijavi moderatru
+3 # ACO SRBINE! 2019-04-21 14:05
Sasvim si u krivu - preletacevici su srpcici - i ta podanicka karakterna osobina njima vlada i dan danas.
Prijavi moderatru
+2 # KANGAL 2019-04-21 15:46
SRPSKI ETNIČKI PROSTORI SU IZMEĐU DNJEPRA I DNJESTRA I OKOLINA RIJEKE DONA....DAKLE,GRANIČNI POJAS IZMEĐU UKRAJINE I RUSIJE ( TO OGROMNO RAVNO MOČVARNO PODRUČJE,VEĆE OD BALKANSKOG POLUOSTRVA)....INAČE TO SU ETNIČKI PROSTORI SVIH SLOVENA...I CROATA I POLJAKA I SLOVAKA I LUŽIČKIH SRBA I SLOVENACA I ČEHA I SRBOVA....NAJKRAĆI PUT VODI ZA TAMO,PREKO PLANINSKOG MASIVA KARPATA! A INAČE I TE,PRAVE SRPSKE I SLOVENSKE ETNIČKE PROSTORE DRŽALI SU I MONGOLI I TATARI I TURCI NEKOLIKO VIJEKOVA POD SVOJOM ŠAPOM...NIJE LOŠE ZNATI ISTORIJU..ONA JE UČITELJICA ŽIVOTA....
Prijavi moderatru
-4 # Olivera 2019-04-21 16:18
Onda ti je sigurno poznato da su Bošnjaci islamizovani hrišćani, u velikoj većini Srbi. Pa ako su srpski etnički prostori slovenska prapostojbina, onda su to i bošnjački. Učiteljica života nikako da nauči Bošnjake da su konvertiti u islam nakon dolaska Otomana na srpske etničke prostore u srednjem veku.
Prijavi moderatru
0 # NP 2019-07-19 22:18
Olja
Uradi DNK test, molim te, i videces da smo daleki rodjaci ciji je zajednicki predak brkati Turcin iz Anadolije. Jedino nece upaliti ako i ti verujes da su Srbi stariji od ameba? Ali ako shvatis da je ljudskom biću nevažno iz koje je pećine njegov pra predak i td tada si napravila evolucioni pomak. Onda se udaj u NP za muslimana i izucavaj religiju... kada srcem i razumom shvatis zasto si bas ti izabrana i stvorena na ovom svijetu onda ces se vratiti Islamu i otvorice ti se vrata tajne sreće. Samo konvertiti iz neznanja u znanje to znaju
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click