Pevačica Seka Aleksić odlučila je da se nakon velikog broja nastupa koje je imala tokom praznika odmori. Ona je sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinom Jakovom otputovala u Sloveniju gde se prepustila čarima termi.

seka aleksic odmorr

Fotografije na kojima srećna porodicu uživa u kupanju zatvorenog bazena dovoljno govori koliko ovakvi trenuci Seki pune baterije i vraćaju energiju. Kako saznajemo, ona je posebno srećna jer je njen dvoipogodišnji naslednik naučio da pliva.

- Seka i Veljko su svako jutro među prvima na bazenu. Njihov mališan se verovatno kao i većina dece budi oko sedam, pa su oni sat vremena kasnije uveliko u fazi igranja. Kako u termama ima različitih dubina vode, Jakov se brčka u plićaku gde ga je Seka učila da pliva. U ovu aktivnost se uključio i Veljko, koji je bodrio naslednika da dopliva do njega - kaže naš izvor koji se odmara u istim tremama gde i pevačica dodaje:

View this post on Instagram

🥰 @terme_olimia

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on


Seka izgleda odlično, njene obline o kojima muškarci inače maštaju nisu se promenile nakon porođaja. Ona je jedna odnegovana žena, koja vodi računa da bude zategnuta. U trenucima kada mališan spava, ona i Veljko često, makar na sat vremena, posete teretanu hotela u kojem su odseli. Ne viđamo ih na doručku i ručku, verovatno im hranu donose u sobu. Potpuno su opušteni, ćaskaju sa ostalim gostima i roditeljima dece sa kojom se Jakov igra. Da ne znamo da je ona zvezda, nikada ne bismo pomislili da je javna ličnost. Na bazen dolaze u bademantilu, a ne kao pojedini u haljinicama i šortsevima kako bi pokazali brendiranu odeću.

View this post on Instagram

Ljubav je to mamina! 😇

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on