Prošle godine u maju mjesecu u prodajnom salonu kompanije Grand Automotive, koja je zastupnik Forda za BiH. Nedžad neno Murić, potpisao ugovor i postao ponosni vlasnik ovog fenomenalnog automobila. Mirhad Šabotić, direktor kompanije Grand Automotive, tom prilikom izrazio je zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom sa pjevačem.

DRTZR 

“Čast nam je da možemo pomoći pjevačku karijeru koja je u usponu, kao i naša nova Ford Fiesta. Nadamo se da će Nenu novi automobil dobro služiti, a mi mu stojimo na raspolaganju za sve što mu bude potrebno. Naša Ford Fiesta pojavljuje se i u Neninom novom spotu, a, nadamo se da će se to ove godine još jednom ponoviti, za sve ostalo može računati na nas”, poručio je Šabotić.

U istom tonu prisutnima se obratio i Neno Murić, koji je priznao da već duže vrijeme prati modele Forda te kazao: “Drago mi je da je došlo do ove saradnje koja će sigurno biti na obostrano zadovoljstvo.

Neno je nastavio usješnu saradnju sa „Grand Automotivom“ te je prije nekoliko dana, poslije Fieste, dobio novi, luksuzni Ford Mondeo. Za naš portal kaže da mu je drago da je „opravdao povjerenje“ kao zaštitno lice ovoga brenda, i nastavio saradnju sa zastupnikom Forda za BIH.

Neno već godinama važi za jednog od najpopularnijih pjevača u BiH i neko ko konstantno ulaže u sebe i svojU KARIJERU. Omiljen je i među kolegama koji imaju samo riječi hvale. Inače, često nastupa u prestižnom Coloseum Clubu u Sarajevu, gdje se na njegovim nastupma uvijek traži mjesto više. Iako je magistar historije, Neno je ipak odlučio da nastavi da se bavi muzikom.

Uvijek i rado posjećuje svoje rodno Rožaje kome je posvetio i pjesmu te za kraj kaže da se uvijek raduje dolasku u svoj rodni kraj i druženju sa porodicom i prijateljima. (RT)