Radi se o Stefanu Živojinoviću te pjevačici Milici Pavlović, koji se nisu skrivali na njezinu sinoćnjem koncertu.

sdfghjhhncdffghjukztr 


Radi se o mladom glazbeniku Stefanu Živojinoviću te pjevačici Milici Pavlović, koji se nisu odvajali na njezinu sinoćnjem koncertu u jednom noćnom klubu u Beogradu.

Prema pisanju regionalnih medija, sin Lepe Brene napravio je potpunu pomutnju od prvog trenutka kada je ušao u klub, a on i lijepa pjevačica čitavu večer nisu skidali pogled jedno s drugoga te su se tajanstveno osmjehivali.
"Od trenutka kada je Stefan ušao u klub i Milica ga primijetila s pozornice, njih dvoje nisu prestali gledati jedno u drugo. Iako su se oko njega stiskale djevojke pokušavajući da ih primijeti, Živojinović je pažnju fokusirao na pozornicu i na ostale nije obraćao pažnju. To je bilo toliko očigledno da su gosti to naveliko komentirali. U jednom se trenutku u klubu pojavio tenisač Filip Krajinović, koji je čest gost Miličinih koncerata, a i o njihovu se odnosu pisalo. Međutim, pjevačica se čak nije niti pozdravila s njim, dok joj se Stefan na kraju i pridružio na pozornici te su zajedno otpjevali nekoliko pjesama".

View this post on Instagram

😉 #ZloMojeNevino 🎧

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

"Došao sam čuti jednu od najboljih pjevačica koja najbolje radi taj posao na našoj estradi. Nisam imao priliku ranije, a ona je i jedna od najljepših pjevačica na sceni", rekao je u intervjuu za srpski Blic Stefan, a na pitanje bi li bio s njom, jasno je poručio: "Svi bi bili s Milicom."
Pjevačica je novinarima kroz smijeh otkrila kako je takve priče saznala upravo od njih te da nema komentara, a zanimljivo, na ovom je nastupu prekršila pravilo kojeg se strogo drži već godinama, a to je da odmah nakon nastupa napušta objekt u kojem ga je odradila. Ovoga puta je ostala upravo u Stefanovu separeu.

Pjevačica se već jutros pohvalila time da uživa u Milanu.

View this post on Instagram

💥 Dress by lovely @krisstina1 ✨

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Izvor:Dnevnik.hr