Na ova tri kozmetička proizvoda se ne isplati trošiti novac

Postoje tri kozmetička proizvoda koji zaista nemaju nikakvu drugu svrhu osim da troše vaš novac

hqdefault

Kozmetička industrija zbilja zna namamiti kupce novim proizvodima.

I dok neki od njih doista donose inovativna rješenja za svakodnevne beauty probleme i čine vidljivu razliku, drugi su potpuno beskorisni. Nažalost, to je nemoguće otkriti prije nego što ih isprobate, ali generalno govoreći, postoje tri kozmetička proizvoda koji zaista nemaju nikakvu drugu svrhu osim da troše vaš novac:

Anticelulitne kreme

Bilo bi divno kada bi jedna krema mogla jednostavno izbrisati sav celulit s tijela, no to nažalost još uvijek nije moguće. Proizvodi koji to obećavaju uglavnom samo hidratiziraju kožu, a u borbi protiv narančine kore i dalje jedino pomažu tjelovježba i pravilna prehrana.

Voda u spreju

Ne trošite novac na nešto što možete napraviti sami – i to besplatno. Voda u spreju ista je kao i ona iz slavine, a sigurno ćete kući naći i neku praznu bočicu s raspršivačem. Učinak će biti isti, a zapravo ga neće ni biti, jer je jedino što ovaj proizvod nudi kratkotrajno osvježenje.

Losioni za određene dijelove tijela

Ne trebaju vam posebni losioni za stopala, pete, laktove… Tu se uglavnom radi o istom proizvodu, zapakiranom u različita pakiranja. Obični losion za tijelo jednako će dobro hidratizirati vaša stopala kao i onaj čija je to jedina namjena.

Izvor.Index.hr

Komentari  
-1 # Sukana Baklava 2019-10-10 20:52
Zar nema niko u Redakciji da objavi nesto pametno?! Dajde tekst o hurmama, o njihovom djestvu na organizam kad se pojedu ujutru. Dajte tekst o tome kako je Bog Uzviseni stvorio covjeka tako skladno i lijepo. Dajte tekst o Poslaniku...
Prijavi moderatru
+1 # Olivera 2019-10-12 19:27
...... dajte tekst o Emini, već par dana ga nije bilo.......
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari
X

Right Click

No right click