Životna šansa / Posao iz snova: Putujte svijetom, jedite i zaradite 66 000 EVRA

Ukoliko su egzotična kuhinja i isprobavanje novih jela vrhunac svakog vašeg putovanja, onda je kompanija Vibrant Vegan Co. objavila konkurs za vaš posao iz snova.

SLIKAPUTOVANJESJFJF 

Naime, ova britanska kompanija u potrazi je za „šefom okusa“, tj. osobom koja će putovati svijetom i isprobavati novu hranu.

Odabranom kandidatu bit će plaćeni svi putni, smještajni i prehrambeni troškovi, kao i 28 dana godišnjeg odmora. Za godišnju platu od 66.000 EVRA, „šef okusa“ će četiri mjeseca provesti u zemljama kao što su Indija, Kina, Turska, Čile, Meksiko i Japan gdje će otkrivati nove, egzotične sastojke i recepte koje će kompanija koristiti za svoje proizvode.

Tokom 35-satne radne sedmice kandidat je dužan pomoći kompaniji Vibrant Vegan Co. da uspostavi pratnerstva s inostranim firmama kako bi imala izvor novih sastojaka.

Iz kompanije Vibrant Vegan Co. ističu da kandidat mora imati najmanje tri godine iskustva u poslovanju s hranom ili kao kuhar.

Kompanija Vibrant Vegan Co. usmjerena je na vegane, od kandidata se ne zahtijeva da bude vegan, ali se traži da bude fokusiran na biljne sastojke.

Izvor:Radio Sarajevo

Comments are now closed for this entry

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari