Kusturica prokomentarisao izbor Јovanovića za Komšićevog savjetnika

kfgdgrthzjhffghfgfgg

Kusturica, koji je odnedavno i zvanično savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, kaže da je Čedomir Јovanović "jedan zanimljiv tip".

"On je služio političarima u svakoj vlasti da narodu pokažu kako ima jedan gori od njih i šta ih čeka ako on dođe na vlast. I on to i danas radi vrlo uspješno. Mislim da će on obaviti i ovaj sad posao, da njegova pojava već upozorava narod da ako slučajno ne budu slušali ove koji su na vlasti, da bi on mogao da dođe i onda bi nastala pometnja", izjavio je reditelj.

Na pitanje Sputnika kako mu se sviđa odnedavno i zvanična funkcija Dodikovog savjetnika, Kusturica kratko i šaljivo odgovara: "A šta ja njega onako pametnog mogu da savjetujem?!"

Izvor.Klix

Komentari
-10 # Olivera 2019-04-10 19:51
I ja bih pre izabrala za savetnika jednog velikog i svestranog umetnika i mislioca, nego nabildovanog narkomana sa sumnjivom misijom u političkom životu.
Prijavi moderatru
0 # mehoomeroviclopov 2019-04-10 21:57
Aaaaaa nije te odavno bilo vlahnjo neobrijana.
Prijavi moderatru
+4 # Gazija 2019-04-11 12:10
Iznenadilo bi me da je olivera( cetnicko-genocidna alkoholicarka) podrzala najboljeg ZIVOG SRBINA, Cedomira Cedu -Jovanovica ! A sto je mnogo mnogo je !
Prijavi moderatru
+1 # Живојин 2019-04-12 10:23
А да Газија муџахединско-ханџарски дервиш-алкохоличар бушњачког наопаког постања продржи најбољег живог Бошњака Џевада Галијашевића или светски признате умове као што су Меша Селимовић и после њега Емир Кустуруца? :-) Или би га дервиш-алкохоличар Газија радије придржао Мустафи Мулалићу? ;-)
Prijavi moderatru
0 # Olivera 2019-04-12 19:30
Ne treba da te iznenadi što Olivera neće podržati Čedu. Jednostavno, tako se ne ponaša, čak bih rekla da sve radi kako bi se Srbima ogadio, da bi se drugima zbog toga sviđao . Veći su Srbi i Bakir Živković i Hašim Danilović od njega.
Prijavi moderatru

Da bi ste napisali komentar, morate biti registrovani. Loguj se - Registruj se

X

Right Click

No right click