Uhapšen Beranac: Oduzeto oružje, eksploziv, silikonska maska i marihuana

BERANE – Beranska policija je uhapsila sugrađanina D.B. (49) koji važi za bezbednosno interesantno lice.

dffghjukio

Policija je pretresala kuću i druge prostorije koje koristi D.B.

“Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli: automatsku pušku sa okvirom cal. 7,62 mm, 28 komada inicijalnih kapisli, dva sporogoreća štapina (jedan dužine 1,4m a drugi dužine 2,2m), 11 komada municije cal. 7,62 mm za automatsku pušku, startni pištolj sa okvirom, smesu braon boje za koju se sumnja da je eksploziv težine 579 grama, silikonsku masku za lice, sekiru, set noževa i druge predmete”, stoji u saopštenju Uprave policije Crne Gore.

D.B. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. O događaju je obavešten državni tužilac u ODT u Beranama.

Službenici CB Berane i Odseka za borbu protiv droge su takođe izvršili pretres stana koji koristi A.Š. (21) iz Berana.

“Prilikom pretresa A.Š. je pokušao da odbaci dva pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Daljim pretresom policijski službenici su pronašli i izuzeli manju količinu iste materije. Ukupno je pronađeno i oduzeto oko 15 grama biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju”, stoji u saopštenju policije Crne Gore

Vijesti/Foto: Uprava policije

Comments are now closed for this entry

Vijest5

  1. Najnovije
  2. Najčitanije
  3. Komentari