20 DANA SE BORILI ZA NJEN ŽIVOT: Maya Berović umalo ostala bez noge

--- Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala ---

Maya Berović je progovorila o najtežem razdoblju u životu, kada je imala čak pet operacija noge. Pjevačica je ispričala da je imala otvorenu ranu koja se inficirala, što joj je kasnije napravilo dosta problema.

-Dosta ljudi je imalo sličnih problema kao ja. Nevjerojatno mi je koliko se ljudima to često događa, mislila sam da samo ja to imam. U pitanju je bila infekcija noge. Bakterija streptokok mi je napravila kaos. To je nešto što se jako teško liječi. Može antibioticima, ali u težem slučaju operacijom. Ja sam se morala operirati, jer se stvar baš zakomplicirala. Imala sam otvorenu ranu – rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

Pjevačica je zatim otkrila što je dovelo do problema koji je imala.

-Toga ljeta sam puno šetala sa sinom… Nisam nosila flaster, iako su mi rekli, jer sam već prije toga imala nekih problema na koži. Ta otvorena rana se inficirala. Mislila sam da mi se ne može ništa loše dogoditi, ali eto… Dogodilo se. Imala sam loš imunitet, zato sam i tako prošla – rekla je Maja u emisiji ‘Premijera – Vikend Specijal’.

Maya je otkrila kako su se 20 dana borili za njen život, te da je imala pet operacija kako ne bi izgubila nogu.

Izvor:Express.ba

Preuzmite android aplikaciju Sandzaklive portala Brža, modernija, preglednija...
Subscribe
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex
Close

Dobro došli na stranice portala Sandzaklive.rs

Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici

Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa. Sadržaj našeg portala za sve čitatelje je u potpunosti besplatan. Stoga, jedini izvor prihoda našeg portala su oglasi koji omogućava kontinuiran i neometan rad redakcije te osiguravaju nezavisno i nepristrasno novinarstvo.