Promo / Otvaranje omiljene dječije radnje u Novom Pazaru - Aksa Kids Mega Store

Aksa Kids Mega Store, omiljena dečija radnja 14. oktobra u 10 sati otvara radnju u Novom Pazaru u ulici Čerkez mahala br.2. Ovo će biti trinaesta radnja u Srbiji, a petnaesta u Aksa maloprodajnom lancu.

vizual otvaranje Akse Novi Pazar

U skladu sa Aksa sloganom „Sve za bebe i decu na jednom mestu“, u Aksi možete pronaći sve što je potrebno za vaše mališane od rođenja do 12 godina - kolica, krevece, auto-sedišta, kozmetiku, hranu, igračke, odeću i sve za prvo opremanje bebe. 

U Aksi je usluga na prvom mestu, prodavci su obučeni i edukovani, odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, tako da u svakom trenutku mogu da vam preporuče pravi izbor za vašu kupovinu.

Početak rada Aksa radnje u Novom Pazaru biće obeležen veselo i razigrano, uz pregršt iznenađenja. Kupce koji prve obave kupovine u određenom iznosu, Aksa će nagraditi vrednim poklonima kao što su auto-sedište, ljuljaška za bebu, dušek i posteljina za krevetac i drugi. Povodom otvaranja radnje u Novom Pazaru, spremna je i posebna ponuda koja će trajati do 28. oktobra. Sve artikle na ovoj ponudi možete pogledati ovde

Otvaranje će, na najlepši način, uz muziku i igru, začiniti  animatori, klovnovi i maskote, koji će se družiti i zabavljati sa najmlađima.

Vidimo se u subotu u 14. oktobra u 10 sati na otvaranju Akse. Dobrodošli!