U Novom Pazaru se bira najljepše uređeno dvorište, slijede novčane nagrade

Pozivaju se građani, vlasnici i korisnici individualnih objekata za stanovanje i kolektivno stambenih zgrada sa teritorije grada Novog Pazara da se prijave za učešće u nagradnoj akciji za izbor najlepše uređenog dvorišta - bašte.

35986833 381399085688453 773044927314526208 n

Prijava za učešće treba da sadrži:
• Puno ime i prezime učesnika,
• Kopiju lične karte podnosioca,
• Tačnu adresu i kontakt telefon i
• Broj žiro-računa učesnika.

Prijave na Javni poziv se dostavljaju na adresu Gradske uprave za izvorne i poverene poslove grada Novog Pazara, Odeljenja za zaštitu životne sredine, ppz, bezbednost i zdravlje na radu, (Ulica Stevana Nemanje broj 2, putem pošte, predajom na pisarnicu gradske uprave, elektronskim putem na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najkasnije do 16. Jula 2018. godine.

Stručna komsija imenovana od strane Grada Novog Pazara je dužna da izvrši pregled prispelih prijava, izvrši terenski uvid (kontrolu) prijavljenih lokacija, te izvrši ocenu najboljih prijava.

Grad Novi Pazar je obezbedio nagrade i to:

• Prva nagrada u iznosu od 30.000,00 dinara
• Druga nagrada u iznosu od 20.000,00 dinara
• Treća nagrada u iznosu od 10.000,00 dinara 

Sandzaklive.rs

Dodaj komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.


Security code
Refrešuj