Opština Tutin raspisuje konkurs za izradu urbanističko-arhitektonskog rješenja trga ''Šemsudin Kučević''

Opština Tutin. Ulica Husein Bega Gradaščevića 7 (privremena adresa: Gradski trg l-sprat 2) 36320 Tutin. poziva sve zainteresovane da iičestvuju u Konkursu za izradu urbanističko-arhitektonskog rešenja Trga “Semsudin Kučević” i neposrednog okruženja u Tutinu i izradu Idejnog arhitektonskog rešenja.

DSAAAAAAAAF

Cilj je da se putem javnog konkursa iznađe kvalitetno urbanističko-arhitektonsko rešenje za kulturnu celinu od velikog značaja za Opštinu i gradsko naselje Tutina kao celinu jer se radi o Gradskom centru, trgu, pešačkoj zoni sa okruženjem objekata od velikog značaja za kvalitet funkcionalnosti i ambijentalnu celinu.

Usvajanjem urbanističko-arhitektonskog rešenja postaviće se principi totalno nove gradnje uređenja pešačkih celina i materijalizacije koja će imati zahtev trajnog postojanja.

Sastavni deo ovog oglasa čini Raspis konkursa i druga korisna dokumentacija koja se može preuzeti lično u prostorijama Opštinske uprave Tutin, ili preko internet stranice raspisivača: http: //www.tutin.rs/.

Konkursni rokovi:

Početak konkursnog roka/ datum oglašavanja 16.05.2018. godine;
Rok za postavljanje pitanja i obilazak lokacije je do 30.05.2018. godine.
Pitanja se mogu postavljati na e-mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Rok za predaju radova je do 13.07.2018.godine.

Radovi se moraju predati do 15:00 časova, bez obzira na način predaje (neposredno ili poštom) na pisarnici Opštinske uprave opštine Tutin, sa adresom, Gradski trg I. sprat 2, 36320 Tutin. Radovi koji stignu posle roka za predaju se neće uzimati u obzir prilikom razmatranja.

Objavljivanje rezultata Konkursa i izveštaj žirijaje 20.07.2018.godine.

Rezultati konkursa će biti objavljeni na internet stranici Naručioca:

http: //www.tutin.rs/.

Izložba konkursnih radova i javna diskusija o rezultatima Konkursa biće organ

Komentari   

-1 # Samir_sandzaklija 2018-05-18 14:14
- Idemo...,svi sandzacki i bosnjacki arhitekte da daju svoj maksimum,i pokazu kreativnost da daju jedno rjesenje koje ce biti toliko dobro da bi opravdalo naziv Trga u Tutinu po jednom od najvecih sandzackih sinova moderne historije,Semsudina - Semka Kucevica.
Odgovori

Dodaj komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.


Security code
Refrešuj