U Novi Pazar dolazi žandarmerija iz Kraljeva - Evo šta je sve izjavio Vulin večeras u Novom Pazaru

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je večeras u Novom Pazaru da će od sutra biti pojačane aktivnosti policije i angažovana Žandarmerija u tom gradu i istakao da država neće dozvoliti obračune kriminalnih bandi i da će sačuvati bezbednost svakog našeg građanina.

ghmnjzgjnmzrt

„Građani Novog Pazara ne zaslužuju da žive u gradu u kome se ubija, u kome nekažnjeno možete da nosite oružje, da pucate, u kome možete da kršite zakon. Zakon je isti za sve, u svakom delu Republike Srbije štiti sve naše građane i štiti sve naše ljude“, istakao je ministar Vulin posle sastanka sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Novom Pazaru.

Ministar Vulin je rekao da je uznemiren i zabrinut dešavanjima u Novom Pazaru i istakao da međusobno razračunavanje kriminalaca ne sme da bude moguće, ne sme da se dešava u Novom Pazaru i ni u jednom delu naše Republike.

Prema njegovim rečima, na sastanku na kome je prisustvovao i direktor policije Vladimir Rebić sa saradnicima, dogovorene su konkretne mere i koraci koji će biti preduzeti.

„Prisustvo policije će od sutra ujutru biti daleko vidljivije i snažnije. Doći će i Žandarmerija iz Kraljeva. Svi oni koji su pripadnici kriminalnih struktura biće posebno obrađeni i pod našom budnom pažnjom. Za njih u ovom gradu neće biti mesta“, istakao je ministar Vulin.

Svi građani Novog Pazara, kako je naglasio, mogu i moraju da budu slobodni i sigurni.

„Droga, prostitucija, oružje sve su to stvari koje neće biti tolerisane. Ni jedan lokal neće moći da nekažnjeno krši zakon, ne zato što radi duže već zato što ima prostituciju, zato što se u njemu diluje droga ili zato što se u njemu nosi oružje“, rekao je ministar Vulin.

Ministar policije je istakao da nikakav politički autoritet i nikakvi politički razlozi neće moći da nas zaustave dok od Novog Pazara ne napravimo siguran i slobodan grad, kakav on i jeste, kakav treba i kakav njegovi građani zaslužuju.

Ministar Vulin je građane Novog Pazara zamolio da u akcijama policije ne traže politiku i zatražio od njih da policiji pomognu i da učestvuju u borbi da njihov grad bude bezbedan kao što je bio i kao što treba da bude.

„Očekujem od svih političara, od lokalne samouprave da učestvuju sa nama u ovoj borbi, da nam pomognu, da ne pokušavaju da skupe jeftine političke poene. Da sutra kada se na ulicama Novog Pazara bude pojavila policija, Žandarmerija, ne izmišljaju gluposti o tome kako neko okupira grad, već da budu zadovoljni što država Srbija deluje na svakom delu svoje teritorije i da nam pomognu da se ovo ne desi nikada više. Nećemo dozvoliti obračune kriminalnih bandi, sačuvaćemo bezbednost svakog našeg građanina i u ovom gradu će zakon ponovo biti poštovan“, poručio je ministar Vulin.

Sastanku u Policijskoj upravi u Novom Pazaru prisustvovali direktor policije Vladimir Rebić, pomoćnici direktora Slobodan Malešić i Dejan Kovačević, načelnik Sektora unutrašnje kontrole Dejan Kovačević, komandant Odreda Žandarmerije u Kraljevu Boban Krpović, načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić, načelnik Uprave policije Golub Gačević i načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru Nermin Ljaljić.

Ministar Vulin je razgovarao i sa gradonačelnikom Novog Pazara Nihatom Biševcem koga je upoznao sa merama i konkretnim koracima koje će policija preduzeti kako bi obezbedila bezbednost i stabilnost u ovom gradu.

(Alo)

Komentari  
+28 # SandzoNP 2020-12-17 23:08
Vuline ne jedi govna i dalje cete samo hapsit ove sitne a ove kriminalce sto rade sa vama nastavljaju po svojem kad si tako pametan sto nisi pito ovu nasu "gospodu" iz mupa sto nisu juce priveli balica kad je mahao pistoljem u kafic
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # Mire 2020-12-17 23:11
Pa je li Balic mahao pistoljem, ili je ovaj lik koji je pucao Balica?
Odgovori | Prijavi moderatru
+11 # SandzoNP 2020-12-17 23:15
Balic
Odgovori | Prijavi moderatru
+20 # stara banda 2020-12-17 23:36
Sve je ovo lepo rečeno od strane Vulina ali nije trebala žandarmerija sa strane. Ima u našoj Policijskoj stanici dovoljno policajaca koji se lako mogu nositi sa ovim problemom. Samo ih treba naterati i izbavciti iz policije one koji su u dilu sa kriminalcima.To isto uraditi u Sudu i Tužilaštvu Kriminalu treba stati za vrat. Država to može ako vrh države to želi. Znam sigurno da u policiji znaju sve o kriminalcima i kriminalu našeg grada. Pitanje je samo da li i tu ima nedodirljivih, a čini mi se itekako ima
Odgovori | Prijavi moderatru
-9 # Живојин 2020-12-18 00:45
Колики болесник треба бити па, уместо хвала, изјавити "ali nije trebala žandarmerija sa strane". Одакле "са стране", дошли су из Краљева? До сад су вам били криви Срби у полицији и тужилаштву због чега сте били "дискриминисани" јер на дају добрим бушњама ни да се поштено баве свим вртама шверца и криминала! Не, требало је да вас излолују и оставе док се међусобно оне поубијате, стоко примитивна шовинистичка!
Odgovori | Prijavi moderatru
+13 # Mire 2020-12-18 01:00
Jedva si docekao da se uhvatis za jednu recenicu koja je u dobrom kontekstu napisana kako bi izlio mrznju vredjajuci ko najveca bas "sovenisticka" bagra. Steta sto te mrznja izjeda, mislim, tvoja steta sebi naneta, a Bosnjake zabole ona stvar za mrznju koju imas prema njima...
Odgovori | Prijavi moderatru
-8 # Живојин 2020-12-18 01:57
Море марш! је ли "trebala žandarmerija" у ситуацији у којој се међусобно убијате или није? Је ли Краљево "са стране"? Да не треба можда Хисламска или шеријатска жандармерија да вама не би била са стране? Томе старом бандиту то није први пут, шовинизам "на фињака"!
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # H ko LJep 2020-12-18 07:14
Halo telje, batalji to da ne ostanes bez nogu. Dzihad, Serijat ce bit u Sandzak i ti ces to gorko da progutas i nej moc nista da uradis fufo nezaprana
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Живојин 2020-12-18 14:39
Ти си барем искрен па то кажеш отворено, а овај стари бандит то исто "демоНкратски" пакује!
А иначе хоће, ево само што није, "Америка и Енглеска биће земља Хисламска", па онда сваки пут после џихада - "јооооооој 111-ти геноцид"!
Odgovori | Prijavi moderatru
-1 # Olivera je moje ime 2020-12-18 18:07
H kao Hamza, dečko hajde malo ohladi tu tvoju buzdovansku glavicu. Budeš li još jednom Živojinu zapretio, ima da te pronađem u onom kafiću pored one džamije iz koje ne izbijaš i da te dobro isprašim. Pa ćeš da vidiš koja će te noga pre izdati.
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Deutschland 2020-12-27 04:16
Zasto zivojine reci hvala ljudima koji su placeni nasim Parama konju banatski. Oni su tu da stite gradjane .
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Olivera je moje ime 2020-12-18 18:01
Banda, navikla sam na tvoje pametnije i promišljenije komentare. Verujem da u pazarskoj PU ima dovoljno kadrova, ali da se mogu baš lako nositi sa problemima, situacija na terenu to ne potvrđuje. Kažeš treba ih naterati. Pa ne dolaze oni na posao da blenu u zid i ništa ne rade, već da delaju. A delanje i nije dalo neke rezultate kad su se neki sa one strane zakona osilili, nose i vitlaju oružjem, pucaju jedni na druge, pa u toj pucnjavi rane slučajne prolaznike. I kažeš da ima i onih policajaca koji su u dilu sa kriminalcima. Da li može neki ispravan policijski radnik otići kod kolege i reći mu - idi iz službe jer si korumpiran, u dilu si sa kriminalcima. Ne može, jer danas su ti pošteni u hijerarhiji ispod takvih i pre će pošten službenik dobiti nogu, nego što će onaj korumpirani biti bar malo uzdrman. Slažem se da kriminalu treba stati za vrat i to tako da se dovod kiseonika prekine.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Olivera je moje ime 2020-12-18 18:03
Država to može, ako vrh to želi. Možda i želi, pa je ministar Vulin došao u Novi Pazar da to nedvosmisleno i pokaže. O svakom se zna sve, možda je došlo vreme da se nedodirljivi malko i dodirnu, uštinu, lupe, pa ako su pametni sami će se povući. Za početak nije na odmet da ih malo ispremeštaju, pošalju u penziju, pošalju na službeni put.....
Odgovori | Prijavi moderatru
+15 # Analiza 2020-12-17 23:40
Uhspsite Rasima Ljajica i miran grad. Taj zlikovac je doveo svo zla sto ima u NP. Drogu, prostiruciju, kriminal itd. Pogledajte samo koliko ga kriminal i brane.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Olivera je moje ime 2020-12-18 18:18
Rasim bio ministar 20 godina, Beograđanin. Uspešno vodio sva ministarstva na čijem je čelu bio. Ne razumem kako je mogao u isto vreme da dovlači zlo u NP? Nisi u pravu Ana Lizo. Sandžaklije su sklone i drogi i prostituciji i kriminalu i bez Rasima. Ako je on dolaskom u NP donosio vama drogu, dovlačio prostitutke i bavio se kriminalom, evo zabraniće mu se da ikada više kroči u vaš grad. Po toj logici, Novi Pazar bi odmah postao neporočan, primer časnog i smernog života. Ali ako to ne postane, onda ste dužni svi koji govore ovako poput tebe, da se izvinete najboljem bošnjačkom političaru. Jer, Rasim nema konkurenciju ni u Sandžaku, ni u regionu, samo što to neke njegove Sandžaklije neće da priznaju.
Odgovori | Prijavi moderatru
-2 # Analiza 2020-12-18 19:01
Pricas gluposti. Rasim je stvorio takav ambijent, gdje je okupio oko sebe sve kriminalce i pustio ih da rade sta hoce. Pa zar nisi cula da mu je brat krepao u labaratoriji za proizvodnju heroina u sred Pazara? Ovi sto danas pucaju i senluce eno ih gdje poziraju sa njim po raznoraznim skupovima. Ne pisi gluposti nego se dobro raspitaj o svemu.
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Dzeki L 2020-12-18 01:26
Ne treba niko da dolazi samo Edib Gracanin da se istera iz Supa , kako moze neko ko je bio na HEROINU da radi u Supu. Javlja dilerima I dalje kad su akcije kad im se upada u kucu. zlo Novog Pazara
Odgovori | Prijavi moderatru
+3 # Ismet 2020-12-19 00:23
On je suspendovan i još jedan. To rade od kad su poceli da rade kriminalci su im najbolji drugovi sa njima se samo i druze
Odgovori | Prijavi moderatru
+10 # Samo istina 2020-12-18 05:25
Ako je tako Zandarmerija ne bi smela da se skida sa BG ulica
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Bell 2020-12-18 07:07
Prosetaj malo do vase plantaze,udihni mali svezeg vazduhapa produzi do Krusika...Onda ako hocete krenite na one zasticene sve redom po N. Pazaru pocnite od 1.kilograma,one sitne na gram ostavite, za kasnije, i usput povedi onu brojnu zenskadiju iz Srbije(promoterke, svalerke, igracice, pevacice plesacice, koje su uveseljavale ove neizivljene "baljove" kako ih vi iz stampe nazivate uspesne privrednike ili kontroverzne biznismene
Odgovori | Prijavi moderatru
+1 # Nebitno 2020-12-18 07:47
Ovaj vulin je gori od mladića i karadžića.desi se neka pucnjava i on salje žandarmeriju.pa nije ratno stanje nego koriste pazar zbog kosova blizu je tu.u druge gradove u srbiji desavaju se svaki dan ubistva pucnjave silovanja i mnogo čega.zašto tamo ne pošalješ šklempoo.treba ga obesit na sred novog pazara
Odgovori | Prijavi moderatru
-3 # Memo 2020-12-18 08:56
OKUPACIJA
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # Olivera je moje ime 2020-12-18 17:37
U 26 SLIKA
Odgovori | Prijavi moderatru
-11 # Pazarac 2020-12-18 10:08
Ovo je okupacija pazara braco, nema ovo veze sa pucanjem.
Odgovori | Prijavi moderatru
+4 # Da 2020-12-18 17:46
Pazar i S andzak su okupirali pre 30 godina uz pomoc LJajica i U gljanina sada im se pridruzio i Zukorlic.
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Olivera je moje ime 2020-12-18 17:46
Pazarci, bolja je i okupacija nego da se poubijate između sebe. Jer, okupacija ne može dugo trajati, a mrtvi ipak ne mogu oživeti. Sve i da vam je svaki pazarski doktor bolji od dr Tutića petoduplo. Zato, ne gledajte dolazak policijskih snaga sa strane kao nekakvu okupaciju, već kao pomoć vašoj PU. Niste se bunili kad su dolazili doktori sa strane u vreme drugog talasa korone letos koji vas je prilično uzdrmao. Ni kad je dolazila vojska da pripomogne zdravstvenom sektoru. Tako dolazi i žandarmerija, strpite se malo, ne budite nepoverljivi, nekih će rezultata biti. Ovo je i vaša policija koliko moja ili Živojinova i Milicina npr.
Odgovori | Prijavi moderatru
-6 # mehmed 2020-12-18 21:41
Novi Pazar je svojevremeno bio svjetsko eknomsko cudo.
Dijaspora , Dzematlije i Zukorlic su tu napravili NAJorganozovaniju IZ na Dunjaluku i to bez financijske pomoci Srbije i Turske

Onda su SPC i drzava Srbija uz pomoc rasima , sulje i nusufoviceve sekta POCJEPALI IZ Srbije i tako stvorile dvije suprostavljene grupe muslimana !!!
-- od tog trenutka Novopazarsko ekomosko cudo postaje rasimovo NARKO - KRIMINALNO cudo !!!

SPC i Srbija SMISLJENO I PODLO POCJEPALI IZ Srbije !!!

Dokazi :

A) Srbija NIJE dozvolila CJEPANJE SPC pod rukovodstvom COVJEKA ARTEMIJA !!!

B) Srbija litijama, ljubljnjem , kasikom i drzavnim Udarom SPRECAVA ODVAJANJE CRNOGORSKE PRAVOSLAVNE CRKVE od spc !!!

Nastavak :
Odgovori | Prijavi moderatru
+9 # Huko 2020-12-18 22:51
Aj ne prdi. Samo kad nesto ne valja spominjes spc, srbiju i ostalo. U Pazaru u opstini nije srbin, u policiji nacelnik, nije srbin, u bolnici nije srbin, itd. Ko je kriv pa vi komsije muslimani, oko dzamija se pepucavate, u vezi prevlasti droge isto, i ostalo sta hocete, da vam da covwk sve da i pazar sto imate vi se medjusobno ubijate. Niko vam nije kriv, budimo posteni i pred bogom i narodom. Ista smo dusa u pazaru niko ne voli da naž komsija bude los ma ko god da je on. Budimo razumni mnogo svih porodica u tesko vremenu isoasta i leba nema, sad nam treba da se mrzimo a svi posteni znamo kakva je situacija u np
Odgovori | Prijavi moderatru
-4 # mehmed 2020-12-18 22:05
Kriminal ce se znatno smanjiti SAMO ako Vucic omoguci JEDINSTVO IZ Srbije i ako na sud izvede : Rasima i Sulju . Korijenje kriminala ce biti sasjeceno a kriminalne bande ce uvehniti .

U tom slucaju bi u Novom Pazaru bilo relativno mirnije a za Vulina i opustenije - mogao je u civilnoj odeci u Novi Pazar doci , pojesti cevape u sjenickom kajmaku
i eventualno gledati kako za susjednim stolom Zivojin sa svojim bulama uziva u pjenusavim kapucinijima .
Odgovori | Prijavi moderatru
0 # Живојин 2020-12-19 01:03
"Kriminal ce se znatno smanjiti SAMO ako Vucic omoguci JEDINSTVO IZ Srbije..." :eek:
БРАВП Меo, значи криминалом управљају исламске заједнице! Онда одмах треба послати жандармерију Мешихат, Муфтијство итд., да не губе време по кафанама и улицама!
Него, што ти вређаш моје добре комшинице називајући их "bulama"? Нису оне никакве буле него праве поштене ханумице, само затроване горком каХвом из малих бушњачких филџана. па их зато ја сад лечим благотворним слатким српским продуженим еспресом! ;-)
Odgovori | Prijavi moderatru
+2 # mehmed 2020-12-18 22:18
Eto Vuline okruzen si mnogim policajcima u Novom Pazaru koji vazi za centar sveopsteg kriminala .

Sad imate prilku da kao Serlok Holms pomgnete BIH u PREDMETU :
" KRADJA Ikone iz Ukrajinskog grada Luganska "
a koju Dodik POKLONI Lavrovu !!!
Odgovori | Prijavi moderatru
Napiši komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.