Tutinka ukrala od supruga 1.000 eura da bi kupila pištolj za njegovu likvidaciju: A onda je njen ljubavnik sa Kosova upao u kuću i počeo da puca

Procurelo je da je pokušaj ubistva u porodičnom domu Ličine organizovala upravo Sabiha Ličina (33), rodom iz Tutina, koja je po svoj prilici bila u ljubavnoj vezi sa 12 godina mlađim pekarom

policija pistolj policijski uvidjaj 830x0

U Baru se ne stišavaju strasti nakon pokušaja ubistva Nusreta Ličine (41) zvanog Malika, na koga je u četvrtak veče pucao kosovski Albanac Valton Duraj (21), zaposlen u šušanjskoj pekari „Beli golub“.

Ličina, koji je zadobio četiri prostrelne rane dok je odmarao na trosedu u sopstvenom domu u naselju Ilino, oporavlja se u barskoj Opštoj bolnici. U pritvoru se osim Duraja nalazi i supruga ranjenog, Sabiha, koja je osumnjičena za saučesništvo, piše barskiportal.com.

         

Duraj, maskiran kapuljačom je na Ličinu, u trenutku dok je sedeo za trosedom u dnevnoj sobi svoje kuće, ispalio pet hitaca od kojih je zadobio četiri prostrelne rane – pogođen je u obraz, desnu šaku, levi lakat ali i nogu. Hirur­zi su to­kom ope­ra­ci­je iz­va­di­li dva met­ka iz tie­la ra­nje­nog i on nije životno ugrožen, saopštio je direktor barske bolnice dr Dra­go­sla­v To­ma­no­vi­ć.

Procurelo je da je pokušaj ubistva u porodičnom domu Ličine organizovala upravo Sabiha Ličina (33), rodom iz Tutina, koja je po svoj prilici bila u ljubavnoj vezi sa 12 godina mlađim pekarom.

Važno obaveštenje za sve Facebook \'fanove\' Sandzaklive portala

Nove nezvanične informacije iz istrage ukazuju da je Sabiha čak iz ličnog sefa svog supruga, inače lokalnog privrednika, uzela 1.000 evra koje je Duraju dala za nabavku pištolja kojim je planirana Nusretova likvidacija.

Kao što je „Barski portal“ pisao, Duraj je imao privremeni boravak u Baru , a stalno je nastanjen u selu Has, u kosovskoj opštini Prizren.

Pekar je, kako se saznaje, kuću Ličine često posećivao, naročito dok je Nusret boravio u Nemačkoj, a pojedini mediji, pozivajući se na informacije iz istrage, utvrdili su da su Ličine vodile „dvostruke živote“.

Su­pru­ga ra­nje­nog Ba­ra­ni­na i Duraj, ne­gi­ra­li su kri­vi­cu pred policijskim inspek­to­ri­ma, me­đu­sob­no se op­tu­žu­ju­ći za ra­nja­va­nje.

Osumnjiče­na je tvr­di­la da je u mo­men­tu puc­nja­ve bi­la u toale­tu i da ni­je ču­la šta se de­ša­va, što je inspektorima postalo sumnjivo.

U kući, srećom, u trenutku napada nisu boravili maloletni sin i ćerka bračnog para Ličina. Deca se trenutno nalaze kod strica.

HOROR U SRBIJI - Poslao djevojci poruku da izađe ispred kuće, pa se tu i OBESIO

         

Valton Duraj i Sabiha Ličina u subotu veče odvedeni su na saslušanje u Više tužilaštvo u Podgorici, gde im je određeno tužilačko zadržavanje od 72 sata.

Nusret Ličina je u Bar doselio iz okoline Berana. Vlasnik je firme koja se bavi kovanom bravarijom, i važi za uspešnog i uzornog poslovnog čoveka. Takođe važi za omiljenu osobu među poslovnim partnerima, radnicima i saradnicima, piše barskiportal.com.

Osumnjičeni Duraj uhapšen je u Sutomoru dan nakon pokušaja ubistva, i to u autobusu koji saobraća prema Kosovu i Metohiji, dok je pokušavao da pobegne. Pištolj kojim je ranio Ličinu nađen je u jednom apartmanu koji je pekar koristio za stanovanje, nedaleko od kuće porodice Ličina.

(Telegraf, Barki portal)