PLAV - Pet godina za 122 kilograma droge

hron408122017

Vi­je­će su­di­je bje­lo­polj­skog Vi­šeg su­da Sa­nje Ko­na­tar osu­di­lo je ju­če La­za­ra Ra­de­no­vi­ća (29) iz Pla­va na pet go­di­na za­tvo­ra zbog iz­vr­še­nja kri­vič­nog dje­la ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje, pro­iz­vod­nja, i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga.

Pre­ma op­tu­žni­ci, Ra­de­no­vić je 4.10.2017.go­di­ne iz Al­ba­ni­je u Cr­nu Go­ru, mi­mo gra­nič­nog pre­la­za, u mje­stu Go­di­lje, op­šti­na Gu­si­nje, ra­di pro­da­je unio 122 ki­lo­gra­ma ma­ri­hu­a­ne. Dro­ga je bi­la upa­ko­va­na u pet cr­nih put­nih tor­bi ko­je je uto­va­rio na ko­nja. (Dan)

Dodaj komentar
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.