Novi oglas za prodaju fabrike namještaja u Tutinu

Novi oglas za prodaju fabrike nameštaja u Tutinu - Kapital-Invest SRB kupio Dallas salon u Novom Sadu, Jelak, tresetište...

dallas saloni namestaja 5

Stečajni upravnik Fabrike nameštaja Dallas oglasio je osmu prodaju imovine javnim prikupljanjem ponuda.

Na prodaju je fabrika nameštaja u Tutinu, u čijem su sastavu proizvodni pogon, upravna zgrada i salon nameštaja, benzinska pumpa, dve sušare, dve porodične kuće, oprema, zalihe materijala i gotovih proizvoda, zemljište...
 
Procenjena vrednost imovine je oko 253,9 miliona dinara, a krajnji rok za dostavljanje ponuda je 27. jun 2017. godine do 11:45. Javno otvaranje ponuda održaće se istog dana, od 12 časova, u Privrednom sudu u Kraljevu.
 

Podsetimo, Fabrika nameštaja Dallas u stečaju je od avgusta 2014. godine. Posle dugogodišnjih poslovnih uspeha i priznanja, informacija da je ova kompanija otišla u stečaj "zbog nemogućnosti da izmiruje pristigle obaveze" za mnoge je bila iznenađenje.

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika do sada je oglašavala prodaju zemljišta, prodajnog salona u Novom Sadu, imovine u Čačku, voznog parka, pogona za proizvodnju treseta u Leskovcu, zemljišta i fabrike Jelak u Tutinu. Na sajtu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika objavljeno je da je sva ta imovina u međuvremenu prodata, a kao novi vlasnik navodi se firma Kapital-Invest SRB iz Pančeva, koja je u vlasništvu firme Kapital-Invest iz Sarajeva. Poslednji ugovor o prodaji, navodi se, je za salon u Novom Sadu (sa pripadajućim objektima), i to sa početka aprila ove godine. (e-kapija).

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn