Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Tutin i ''Srbijavode'' će sanirati kritične tačke Vidrenjaka

Predstavnici javnog preduzeća “Srbijavode” i lokalne samouprave Tutina obišli su danas kritične tačke na vodotoku Vidrenjaka i dogovorili se o potpisivanju sporazuma o rešavanju problema izlivanja ove reke.

vidrenjak obilazak

Direktor vodoprivrede “Morava centar”, dela “Srbijavoda”, Dragoljub Milojković izjavio je za radio Sto plus da Opština Tutin ima kvalitetne projekte za rešavanje problema izlivanja Vidrenjaka.

“Uskoro očekujemo potpisivanje sporazuma između lokalne samouprave i 'Srbijavoda' o rešavanju ovog problema koji je bio ključni uzročnik poplava koje su nedavno Tutinu nanele veliku materijalnu štetu”, kazao je Milojković.

On je dodao da će u narednom periodu stručnjaci iz oblasti vodoprivrede obići poplavljena područja, popisati obim i stepen oštećenih deonica, posle čega će biti potpisan sporazum o sanaciji kritičnih tačaka na Vidrenjaku. (beta)

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara