Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Edita Aradinović: Odreći ću se islama, vjenčaću se u crkvi!

Edita Aradinović je spremna da se odrekne islama zbog ljubavi! Frontmenka grupe ``Ministarke`` više od godinu dana uživa u vezi sa zgodnim studentom Ognjenom, a kako u razgovoru za ``Informer`` ističe, zbog njega bi prešla u pravoslavlje.

gfngftu76i76

Svjesna sam da kad bude došlo vrijeme da se udajem moraću da promijenim i vjeru i pređem u pravoslavlje da bih se vjenčala u crkvi. Neće mi predstavljati nikakav problem da promijenim vjeru - kaže ona i dodaje da za nju postoji samo jedan Bog, ma kako ga ljudi zvali.

- Da li je vjenčanje u džamiji ili crkvi, opet je manje bitno - kaže Edita.

Ona dodaje da niko nema pravo da je osuđuje zato što će se odreći islama.

- Smatram da niko nema pravo da mi zamjera na ovakvim odlukama. Da sam nekog obrukala, ne daj boće ubila, ukrala ili tako nešto uradila, onda mi sudite. Ovako... Niko nema prava. Promijeniću vjeru zbog ljubavi - kaže ona, ali dodaje da je za brak još rano, pošto ima tek 24 godine.

- Nije mi prioritet da se udam i da rađam djecu. Hoću da napredujem u poslu, da sutra mojoj djeci obezbijedim budućnost. Kada bude došlo vrijeme da se rađa, rađaću - zaključuje Edita.

(Alo.rs)

          

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn