Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

ZIMA SE NE PREDAJE - Sutra ledena kiša, pa novi snijeg!

Nove snežne padavine očekuju se već u petak i subotu.

Kraljevo 03 Ristović Janić Tlačinac i Đorđević Spasioci iz Studenice Foto Nenad Božović 1000x0

Kijamet ne prestaje! Upravo su niske temperature i nove snežne padavine razlog što deca juče nisu krenula u školu u vranjskim opštinama, Goliji, Prijepolju, Užicu, Blacu i Pribojskoj Banji! Raspust je produžen do 16. januara zbog snega i leda u osnovnim i srednjim školama u opštinama Sudrulica,Trgovište i Vladičin Han.

          

Iako smo očekivali da će već danas uslediti dugoočekivano otopljenje, meteorolozi upozoravaju da nas već u petak očekuje ledena kiša i košava, a od subote i novi sneg.

- Najveći oprez potreban je u petak. Biće oblačno u Srbiji, ali će u severnom delu zemlje pre podne padati kiša koja će se lediti pri tlu. Temperature će se kretati od jednog stepena iznad nule, pa do sedam stepeni!

Krajem dana sledi jače naoblačenje, koje će tokom noći doneti kišu i sneg celoj zemlji. U subotu ceo dan sneg.

Temperatura će biti oko nule. U nedelju suvo, ali tokom noći naoblačenje, koje će u ponedeljak ponovo doneti sneg. Tokom cele nedelje će biti oko nule i biće čest sneg - navodi meteorolog Đorđe Đurić.

          

Komentari   

0 # buga tuga 12-01-2017 15:55
[censored] vam pamet zima se n predaje kako da se predaje,kad je tek pocela ovo je naslov primeren pocetku mart a ne januara sta biste vi temperature od +20 u januaru,e svasta
Odgovori | Odgovori sa citatom | Citiraj

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara