Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Kolašinac: Vučić mi je poručio da mi ne padne na pamet da odustanem!

Doživeo sam šok iz koga se još izvlačim, rekao je Kolašinac

Evropsko prventstvo u atletici Foto Marko Todorovic 10

Sjeničanin Asmir Kolašinac prolazi kroz težak period. Imao je želju da na Evropskom prvenstvu u Beogradu osvoji medalju za narod i državu, ali je doživeo peh.

Povredio se 15 dana pre početka šampionata i lekari su savetovali da ne nastupa, ali je on skupio snage i izašao pred beogradsku publiku.

          

Nije uspeo da uđe u finale i bilo mu je teško zbog toga, a pomišljao je čak i da završi karijeru.

Iskreno, doživeo sam šok iz koga se još izvlačim. Doživeo sam povredu pred EP i lekari su me savetovali da ne nastupam jer može da se pogorša.

– Ipak, nadao sam se čudu i nastupio, i onda ostao bez finala za tri centimetra- kaže Kolašinac za Alo.

Posle takmičenja mnogi su ga bodrili, a jedan pd prvih koji ga je pozvao je bio kandidat za predsednika Aleksandar Vučić

- Zvali su me mnogi, hrabrili  me i pružali podršku, u prodavnici, na pumpi. Jedan od prvih koji me je pozvao bio je premijer Aleksandar Vučić.

-Čovek voli atletiku, a bio je upoznat s tim d aću povređen bacati na EP. Rekao mi je da je pročitao moju izjavu o prekidu karijere i poručio mi je da mi ne pada na pamet da sada odustanem.

Dodao je da imam podršku njega i njegove porodice. Mnogo mu hvala na tome. Zvali su me i ministar policije Nebojša Stefanović i ministar sporta Vanja Udovičić – otkrio je Kolašinac. (Alo)

          

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn