Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

UBISTVO U SJENICI - Bračni par psihički rastrojen i trenutno su nespremni da se brane

Isto kao i u policiji, Mubera (32) i Senad Muhović (34) iz Sjenice, koji su osumnjičeni za ubistvo Anela Papića (32) na saslušanju u Novom Pazaru branili su se ćutanjem, pišu Večernje novosti

12 osumnj 620x0

PROČITAJTE JOŠ - Opljačkana prodavnica u Novom Pazaru, potraga za razbojnikom

          

ISTO kao i u policiji, Mubera (32) i Senad Muhović (34) iz Sjenice, koji su osumnjičeni za ubistvo sugrađanina Anela Papića (32), u ponedeljak su se i na saslušanju pred zamenikom višeg javnog tužioca u Novom Pazaru branili ćutanjem. Njihovo ćutanje je očekivano, jer se pretpostavlja da još nisu oformili advokatski tim koji će ih braniti, niti razradili strategiju odbrane. Prema nezvaničnim informacijama, oni su vidno psihički rastrojeni i trenutno su nespremni da se brane.

Podsetimo, zbog sumnje da su 23. juna ove godine u selu Ponorac kod Sjenice sa više udaraca kamenom u glavu usmrtili Muberinog ljubavnika Amela Papića, a potom otputovali u Nemačku, policija je za ovim bračnim parom raspisala poternicu. Oni su se prošlog petka vratili iz Nemačke i na Horgošu se dobrovoljno predali policiji Srbije.

(Večernje novosti)

          

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn