Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Drama u Sjenici se nastavlja: Odbegli par ''propao u zemlju'': Najavili predaju, pa nestali bez traga

O tome gde su trenutno dvoje odbeglih supružnika sa kojima su i njihove dve ćerke, ne zna ni njihova najuža familija, piše beogradski Telegraf

12507463 572374479579264 7521344450993735315 n 620x350

          

Mubera i Senad M. iz Sjenice, za kojima je raspisana poternica zbog ubistva Anela Papića, uprkos najavama da će se predati, još se nisu pojavili u Srbiji.

O tome gde su trenutno dvoje odbeglih supružnika sa kojima su i njihove dve ćerke, ne zna ni njihova najuža familija.

Muberin brat Mujo sa njima se nije čuo poslednjih nekoliko dana.

– Čuli smo se onda kada mi je Mubera rekla da dolaze u Srbiju. Mi smo ih već očekivali. Posle sam se čuo samo sa Senadom, rekao mi je da je bilo problema, da je pročitao SMS prepisku između supruge i Anela, da je video fotografije koje su slali jedno drugom… Dalje ništa ne znam. Važno je samo da su deca dobro, a kad će oni doći i da li će, ne znam – kaže Mujo.

PROČITAJTE JOŠ : Novi Pazar - Bio je uz mene, ne krivim ga što me je ostavio

I Anelova familija kaže da nemaju nikakve informacije o tome da li će se osumnjičeni supružnici predati srpskoj policiji.

- Anela nema. On je pod zemljom, a o Muberi i Senadu niko ne želi da priča, ali svi čekaju da se predaju i da saznamo šta se zaista desilo – kaže Anelov rođak.

Anel je nestao u jutro 23. juna, nakon što je porodici rekao da ide do grada. Pošto ga nije bilo celog dana, njegov otac Ahmo Papić je oko ponoći slučaj prijavio policiji, a dan kasnije je sinovo telo pronašao u šumi na starom putu koji vodi ka Muberinoj kući.

Anel je ubijen udarcima kamenom, a njegovo telo zatim je zatrpano granjem i zapaljeno. (Telegraf)

          

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn