Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Njih traži policija! Ovo su fotografije bračnog para Muhović osumnjičenog za ubistvo Anela Papića

09gornjiSJENICA01 Svirepo ubijeni Anel Papich foto privatna arhiva 1000x0Ovo su fotografije bračnog para iz Sjenice za kojim je raspisana medjunarodna poternica, Senad i Mubera Muhović, inače glavnih osumnjičenih za ubistvo Anela Papića (32) koji je bio u ljubavnoj vezi sa Muberom.

Senad i Mubera 1000x0

           

Nakon dolaska iz Nemačke, Senad je u Muberinom telefonu pronašao njenu prepisku s Anelom, sa kojim je imala aferu. Sa njenog broja Anelu su poslate poruke da se u petak ujutru nađu na mestu na kojem su se ranije sastajali, a još nije jasno da li je poruke poslala Mubera ili Senad - priča naš izvor iz istrage.

img 6077

Anel je poziv prihvatio i u dogovoreno vreme došao na sastanak, gde ga je, kako se pretpostavlja, sačekao Senad i napao kamenom. Udario ga je nekoliko puta u glavu i tukao, zbog čega je ovaj izgubio svest.

- Nije poznato da li je i Mubera tada bila sa njim, niti da li je Senad imao nameru da usmrti ili samo pretuče Anela - priča naš izvor.

Kada je primetio da Anel ne daje znake života, Senad je pokušao da prikrije zločin tako što je pokušao da spali telo, ali u tome nije uspeo, pa ga je na kraju prekrio granjem i žbunjem i pobegao. Ubrzo se spakovao, seo u automobil i sa Muberom i dvoje dece krenuo put Nemačke. Iz Srbije su izašli na graničnom prelazu Horgoš u petak. Sjenicom se ispredaju priče i da je Senad imao pomagače i da je tako savladao Anela, a da su oni učestvovali i u Anelovom mučenju.(Alo)

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn