Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Pešter zavijen u crno - Zašto se baš njima ovo moralo dogoditi, sve rječi hvale za porodicu Šabaredžović

U teškoj saobraćajnoj nesreći na Pešterskoj visoravni život izgubile dve osobe, a tri povređene. Poginule Edina Šabaredžović (33) i njena ćerkica Saida (5)U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jujutros dogodila na regionalnom putu Sjenica - Karajukića Bunari, kod mesta Buđevo, život su izgubile Edina Šabaredžović (33) i njena petogodišnja ćerkica Saida Šabaredžović iz sela Dolići na Pešteru.

12 saobracaj 620x0

STRUČNJACI O NAPADU NA DJEČAKA IZ TUTINA - 'Silovatelj je kukavica

Poginule su bile u kolima "folksvagen-šaran" nemačkih registarskih tablica, kojim je upravljao Edinin suprug i Saidin otac Edit Šabaredžović (40) koji je u nesreći teško povređen. Teške povrede zadobilo je i drugo dvoje dece Edine i Edita Šabaredžovića, ćerka A. Š.(10) i sin D. Š.(7) koja su takođe bila u "folksvagenu" koji se, iz za sada nepoznatih razloga, nakon što je udario u zaštitnu ogradu, survao u ambis i prevrnuo. Svi povređeni prebačeni su u novopazarsku bolnicu i nisu u životnoj opasnosti. Načelnik Hirurgije Kemal Brničanin izjavio je da vozač "folksvagen-šarana" ima najteže povrede, da je dijagnostika u toku, ali da mu život nije ugrožen, povrede dece su nešto lakše.

          

Prema nezvaničnim informacijama, porodica Šabaredžović vraćala se sa mora, od kuće ih je delilo još pet kilometara asfalta i isto toliko makadama. Najverovatnije, Edit je od umora zaspao, u jednom trenutku vozilo je, na nizbrdici kod sela Buđevo, najpre udarilo čeličnu zaštitnu ogradu koja je "prošla" kroz levu stranu kola i "isekla" Edinu i malu Saidu, a potom su sletela sa puta i prevrnula se.

Edit i Edina žive i rade u Nemačkoj, došli su u rodni kraj da se odmore i da se vide sa rodbinom, iskoristili su odmor i da odu do mora, javili su se da stižu, čekali smo ih ispred kuće, a potom smo čuli da se dogodila strašna tragedija... Svi smo u šoku. Celo Doliće i sva sela oko Karajukića Bunara su u neverici, niko ne može da veruje da su prešli hiljade kilometara i da su tragediju doživeli i bukvalno na kućnom pragu i na putu koji nije mnogo frekventan - priča jedan od rođaka Edita Šabaredžovića.

U kući Šabaredžovića su vladali muk, tuga i neverica... Od ranog jutra čuli su se jecaji i zapomaganje najbližih rođaka, komšija i prijatelja. Svi ističu da je Edit vrlo dobar čovek, uvek spreman drugome da pomogne i pitaju se: zašto se baš njemu dogodila ovakva nesreća....

Nakon izvršenog uviđaja, policija u Sjenici i Novom Pazaru i pravosudni organi u ova dva grada nisu se oglašavali... (Vecernje novosti)

KRVAVA NOĆ U NOVOM PAZARU - Jedan mladić (34) ubijen u tuči, drugi (20) poginuo na motoru

          

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn