Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

SJENICA - Porodica ubijenog strahuje da je motiv brutalnog zločina ZAMRŠENA TAJNA dvoje ljubavnika

Mubera ima dvoje dece, valjda sa mužem Senadom, ne znam. Možda su to deca moga sina. Anel je dugo godina u ljubavnoj vezi sa Muberom, kaže za "Blic" Ahmo Papić, otac Anela Papića (32), mladića iz Sjenice koji je brutalno ubijen u petak u šumi na putu od kuće ka Kladinici, piše Blic

dfg4576568

Ovom rečenicom Ahmo je moguće i otkrio motiv svirepog plana koji je njegovog sina Anela odveo u smrt.

Policija je zbog sumnje da je počinio zločin, raspisala poternicu za Senadom Muhovićem iz Sjenice, ali i za njegovom nevenčanom suprugom Muberom, čija uloga u ubistvu još nije jasna, ali je jasno jedino da je zločinu prisustvovala. Njeni tragovi pronađeni su na mestu ubistva.

          

Ljubavna saga duga deceniju

Mubera i Anel zabaljali se se pre više od 10 godina. Međutim, raskinuli su, ona se udala, a on oženio. Oboje imaju decu. Mubera dve ćerke, Anel jedno dete. Međutim, njih dvoje nikada nisu definitivno prekinuli kontakt, niti vezu.

Kako su za "Blic" nakon zločina ispričali Anelovi najbliži rođaci, za njihovu "tajnu" vezu su znali svi, ali su ćutali.

Muberin suprug Senad bio je zaposlen u Nemačkoj. On je sumnjao u ženinu vernost, a onda se u petak i uverio da između nje i Anela i dalje postoji veza.

Još jedan požar u Novom Pazaru - Izgoreo lokal tik do Altun Alem džamije!

- U petak se Senad vratio iz Nemačke. U Muberinom telefonu je našao poruke koje je razmenjivala sa Anelom. A onda su usledile nove sa njenog broja. Ugovoren je sastanak sa Anelom. Ko ih je poslao, da li Mubera ili Senad, kako se za sada pretpostavlja, još nije potpuno jasno - pokazuje rekonstrukcija zločina.

Anel je na sastanak krenuo krenuo starim putem ka Ivanjici... Roditeljima i supruzi rekao je da ide da se ošiša...

Kada se satima nije javljao na telefon, svi su se zabrinuli i njegov otac je krenuo u potragu. Obilazio je kafane u Sjenici i Novoj Varoši tražeći sina. Otišao je i u policiju, međutim rekli su mu da dođe sutra.

Kada je shvatio da se Anel nije vratio kući ni celu noć, njegov otac pomislio je da je otišao kod svoje ljubavnice kući. Krenuo je ka tamo i u šumi kraj puta video Anelov automobil.

Nekoliko metara dalje pronađeno je njegovo telo. Razbijene glave, kožom oprljenom od vatre.

          

Ljubavnica i njen suprug pobegli iz zemlje

Od Senada i Mubere više nije bilo ni glasa.

Sa decom su pola sata posle zločina pobegli od kuće. Spakovali stvari i krenuli iz Srbije. Granicu na Horgošu prešli su tačno u 17.17 sati, u petak. Policija je za njima raspisala međunarodne poternice.

A šta se tačno dešavalo od momenta kada je Senad otkrio da ga supruga vara, za sada znaju samo njih dvoje.

(Izvor : Blic)

Novi Pazar - 'Sve što sam godinama kućio, to mi je propalo' (Video)

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn