Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Rožaje - ''Policija zaustavljala automobil, oni dodali gas''

Van­pre­tre­sno vi­je­će bje­lo­polj­skog Vi­šeg su­da po­tvr­di­lo je op­tu­žni­cu pro­tiv El­fa­da Kur­pe­jo­vi­ća (36) i Al­bi­na Ho­ta (34) iz Ro­ža­ja zbog kri­vič­nog dje­la neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga. Pred­hod­no je su­di­ja za is­tra­gu Vi­šeg su­da Va­nja Ra­ko­njac od­re­di­la jed­no­mje­seč­ni pri­tvor Ho­tu, ko­ji je u bjek­stvu i pri­tvor će mu se ra­ču­na­ti od da­na li­še­nja slo­bo­de.

mkd 306169

Okri­vlje­nim je sta­vlje­no na te­ret da su da­na 3.4.2017.go­di­ne, oko 19 ča­so­va, u mje­stu Gra­ho­vo, op­šti­na Ro­ža­je, ra­di pro­da­je pre­vo­zi­li 14,91 gram ma­ri­hu­a­ne u vo­zi­lu ,,fi­jat bra­vo”, ko­jim je upra­vljao Hot, dok se Kur­pe­jo­vić na­la­zio na mje­stu su­vo­za­ča. Oni ni­je­su za­u­sta­vi­li vo­zi­lo na znak slu­žbe­ni­ka po­li­ci­je, već su na­sta­vi­li kre­ta­nje, da bi na­kon iz­vje­snog vre­me­na za­u­sta­vi­li auto, a dro­gu su po­ni­je­li sa so­bom.

Uhapšen 'ambasador' u Tutinu

Na­kon to­ga su je od­ba­ci­li, a po­tom se uda­lji­li u ne­po­zna­tom prav­cu. Na­kon tri -če­ti­ri da­na, okri­vlje­ni Kur­pe­jo­vić je li­šen slo­bo­de, dok se Hot i da­lje na­la­zi u bjek­stvu. Kur­pe­jo­vić je iz­ja­vio da su ga od­re­đe­na li­ca pri­mo­ra­la da pre­ne­se na­zna­če­nu ko­li­či­nu dro­ge do mje­sta Bi­je­la Cr­kva kod Ro­ža­ja. (Dan)

Saobraćajna nezgoda kod Novog Pazara

          

Dodaj komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sandzaklive.rs. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sandzaklive.rs zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sandzaklive.rs nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn