Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Ovo je Sandžačka Hurem - Prelijepa Emina (Foto)

Uživajte u istočnjačkoj lepoti talentovane Emine Rovčanin

Ficer 620x350

Atraktivna Emina Rovčanin je privukla veliku pažnju kada je na svojoj Fejsbuk stranici objavila video na kojem recituje stihove iz “Pola pesme” koju je napisao Goran Tadić.

          

Emina je diplomirani pedagog, trenutno je na master studijama, a planira da upiše i doktorske studije.

dfste4765

Pored napornom radu na svom akademskom znanju, Emina mašta i tome da postane majka.

“Smatram da žene treba da se obrazuju i budu aktivne u društvu, ali maštam o tome i da postanem majka. Verujem da je moguće biti uspešan i u karijeri i u porodici”.

Emina je rođena u Prijepolju, živi u Novom Pazaru i veruje da žene i dalje trebaju da veruju u pravu ljubav.

gr654756

“Drage moje žene, poštujte sebe na prvom mestu, ne dozvolite da vam neko kida dušu deo po deo. Život je jedan. Ljubav je nešto najlepše, Ali imajte na umu sledeće: Ljubav ne povređuje, ljubav ne boli… Jer ako je tako, to ljubav nije. Uvek je iza ugla taj neki muškarac koji čeka na vas i gledaće vas kao malo vode na dlanu. Onaj koji čini da se osećate loše, on muškarac nije”.

          

Emina je za modni editorijal odlučila da nosi glamurozne kreacije Valentine Vidal koje nastaju u njenom W Dress modnom ateljeu.

gdtzr786

Ova umetnica već godinama kreira haljine koje su nosile najveće zvezde naše estrade, ali i devojke koje žele da u određenoj prilici izgledaju glamoruzno i elegantno.

“Svaka haljina jeste autentična, ali dešava se da je prilagodim karakteru i zahtvu klijenata. Međutim, ne odstupam od svoje zamisli. Moje kreacije pričaju priču, vraćaju nas u zlatno doba Holivuda, dostojne su kraljevskih zabava. Ali, u mom W dress studiju mogu se pronaći haljine koje su namenjene i ozbiljnijim damama”, ističe Vidalova, dodajući da joj je posebno draga kolekcija koju je pripremala za izbor Miss Srbija 2016.

Vijesti sa najviše komentara

SANDZAKLIVE ANDROID APLIKACIJA

Pratite Sandzaklive portal i putem Android aplikacija za Vaš mobitel. Preuzmite aplikaciju i prvi saznajte najnovije vijesti .

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link : https://play.google.com/store/apps/details?id=sandzaklive.aphtn