Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Prijepolje - Ko pjeva zlo ne misli (Video)

Prijepolje - Muzička manifestacija Bum fest, namenjena učenicima osnovnih škola sa ciljem afirmacije mladih muzičkih talenata, po peti put održana je u gradu na Limu.

finalisti naslov 300x189

          

Nakon sprovedenog kastinga u sedam osnovnih škola u Prijepolju i jedne u Novoj Varoši, osam učenika u ovdašnjem Domu kulture dobilo je priliku da pokaže svoje pevačko umeće pred prijepoljskom publikom ali i renomiranim žirijem u kojem su pored idejnog tvorca ovog muzičkog projekta Zvonka Mandića, sedeli tekstopisac Volođa Ćuković i pop pevač Dženan Lončarević.

Marija Kuburović, učenica sedmog razreda OŠ “Vladimir Perić - Valter“ peti je pobednik Bum festa, pevanjem kako kaže bavi se od svoje osme godine i ovo nije jedina nagrada koju je do sada osvojia.

Na osnovu kvaliteta pevanja ali i posete organizatori ističu da su zadovoljni kako je sve proteklo te da će ova manifestacija nastaviti sa tradicijom i naredne godine. Pored uživanja u takmičarskom delu programa, više od 1.000 posetalica imalo je priliku i da cuje hitove ljubimca grada na Limu, pop pevača Dženana Lončarevića.

          

Komentari   

0 # mini 08-12-2016 17:09
a sta je sa onim pesmama sto zio pevaju
Odgovori | Odgovori sa citatom | Citiraj

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara