Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Prijepoljski Dom zdravlja opet izdaje lekarska uverenja

Budući vozači iz Prijepolja opet će moći da lekarsko uverenje pribave u lokalnom Domu zdravlja zbog kojeg su godinama morali da odlaze u Priboj, Sjenicu ili Užice.

W8tktkqTURBXy8xYWRiYmQzNjJmYWQ2MTMyNDAzNDZmOTlhZWEwODgxOC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Komisija za izdavanje lekarskih uverenja počeće da radi 18. novembra i radiće svake druge subote u mesecu u prostorijama Službe za medicinu rada. U komisiji su četiri lekara, specijalisti iz oblasti opšte medicine, medicine rada, psihijatar i psiholog.

- Za rad Komisije naša ustanova ima sve potrebne uslove, pa smo odlučli da olakšamo muke budućim vozačima kojih ima mnogo. Pored toga što su gubili vreme, oni su se izlagali i dodatnim troškovima zbog odlaska u druge gradove na pregled – kaže dr Sead Porović, direktor Doma zdravlja u Prijepolju.

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara