Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Farmaceutska kuća iz Sarajeva pokreće proizvodnju u Priboju

Kompanija "Duo farma" sa sedištem u Sarajevu pokrenuće u Priboju proizvodnju farmaceutskih proizvoda iz oblasti veterine.

rloktkqTURBXy80YzA3YjgyMTIzNjk2MTUzNTNiNjYwYWExMTVjYWJkYS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

"Duo farma", koja osim u BiH ima pogon i u Holandiji, zakupila je na deset godina nekadašnji pogon FAP-a i tako postala treća firma koja će, po povlašćenim uslovima, poslovati u Slobodnoj zoni Priboj.

- U početnoj fazi zaposlićemo 10 radnika, u drugoj još toliko, u početku ćemo se baviti isključivo proizvodnjom farmaceutskih proizvoda u oblasti veterine, a kasnije i za humanu medicinu, - najavio je Ferid Hajdarević direktor "Duo farme".

Pre Sarajlija pogone Slobodne zone zakupili su španska "Refisa" koja se bavi izradom poliesterski slemenata za vozove i američki "MHT" čija delatnost su klima i rashladni uređaji.

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara