Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Prvi smrtni slučaj smrzavanja u Sandžaku - Pronađeno beživotno tijelo

Beživotno telo dvadesetpetogodišnjeg A.K. pronađeno je oko 150 metara od graničnog prelaza između Crne Gore i Srbije, „Ranče“, u pravcu sela Obarde

0CGSTRUJA 620x0

PLjEVLjA- Beživotno telo dvadesetpetogodišnjeg A.K. pronađeno je oko 150 metara od graničnog prelaza između Crne Gore i Srbije, „Ranče“, u pravcu sela Obarde.

Telo su pronašli granični policajci tokom obilaska graničnog pojasa. Na telu nije bilo tragova nasilja a pretpostavka je da je tokom predhodne noći došlo do smrti usled smrzavanja.

          

Završen je uviđaj koji su vršili nadležni organi a telo je večeras poslato na obdukciju u Podgoricu kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Sjenica sama bije bitku sa zimom (Video)

Prema nezvaničnim informacijama Andrej K. se navodno tokom noći između subote i nedelje iz Crne Gore zaputio u Srbiju. Prema istom izvoru iz pravca Pljevalja je došao taksijem do ispred graničnog prelaza sa crnogorske strane-Ranče a zatim je, predpostavlja se, hteo da zabiđe peške granične prelaze, navodno zbog toga što su mu istekli indentifikacioni dokumenti.

Predpostavka je da je usled niske temperature, koje se te noći u Pljevljima spustila do minus 26 stepeni, kao i činjenice da je nastadali morao, prilikom zaobilaska graničnih prelaza, da gazi sneg, koji je na tom terenu visine i do 40 centimetara, došlo do smrzavanja.

Nastradali A.K. je, prema saznanjima „Novosti“ rodom Pljevaljak, ali je u zadnje vreme živeo u Budvi.

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara