Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Pljevljak osumnjičen da je ukrao 48.000 eura!

BUDVA - Pljevljak Mili C. uhapšen je zbog sumnje da je iz kase kazina Maestral ukrao  oko 50.000 evra.

cazino maestral foto printscreen maestral info 1477306045 1019307

Prijavu protiv njega podnelo je specijalno policijsko odeljenje, pod sumnjom da je od dnevnog pazara  koji je iznosio 133.000 evra, prisvojio 48.500 evra.

          

Juče mu je, posle saslušanja u Specijalnom tužilaštvu određeno  zadržavanje do 72 sata. Njegov branilac, advokat Željko Đukanović izjavio je da je njegov klijent negirao da je proneverio novac.

“Pred specijalnim tužiocem i odbranom negirao je izvršenje krivičnog dela, tvrdeći da je predao tačnu sumu novca i ključ kojim se zatvara sef ostavio u zajedničkom ormaru, gde se ostavljaju svi ključevi. Rekao je da tom ormaru pristup imaju i drugi zaposleni u kazinu Maestral”, kazao je Đukanović.

POGLEDAJTE - Neverovatna scena dogodila se u Priboju na fudbalskoj utakmici (Video)

Dodao je da je Mili C. tužiocima rekao da za 12 godina, koliko je zaposlen kao blagajnik u kazinu Maestral, poslodavci nisu imali primedbi na njegov rad.Iz kazina Maestral, koji posluje u okviru istoimenog hotela niko nije davao izjave.

Maestralom gazduje podgorička firma Monte rock, grčkog biznismena Petrosa Statisa. Statis je hotel Maestral kupio od slovenačke kompanije HIT.

          

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Refreširaj

Vijesti sa najviše komentara